Gotlandske lækkerier

Jeg var turen rundt blandt strikkebutikkerne i centrum af København i går (selvfølgelig) og fik mindre med hjem end Ålen havde frygtet.

2 bundter Gotlandsk Pelsuld fra Lisbeth i Bette Design kom i tasken af to omgange. Efter jeg havde sagt farvel til en Lykkefant og hendes flotte MM-knægt, måtte jeg lige tilbage efter det gyldne bundt. Og det har jeg ikke fortrudt. Garnet løber enormt langt på grammet og dette meget tynde garn er derfor tiltænk noget hulmønster i en eller anden form.

Jeg var også forbi Isager-butikken i Kongens Have - der kom der et hæfte med, hvoraf Olive er et oplagt emne - modellen er jeg vild med og jeg er ret sikker på den snildt kan tilpasses til en Julia-størrelse. Den patent-stikkede hue skal også prøves. Efter 3-4 år som strikker føler jeg mig rustet til en Helga-opskrift.

Efter et lille måltid på et lille spisested, der serverede noget Carbonara og et glas rødvin, mødtes jeg med Mette. Vi tog ned til Isager-butikken (igen) og denne gang fik Mette også et hæfte med.

Ud over en tilsyneladende skør kvinde, der troede jeg var en tigger og derfor råbte ukvemsord til mig, havde jeg en dejlig, dejlig dag i København.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt at høre at du nåede både Bette Design og Isager...mine absolut favoritter ...det lyder, trods tilråb, til at du har haft en super dag i København

Fríða sagde ...

mmmm, lækre farver! og så synes jeg det er sjovt at læse om jer fra ude-af-byen der ikke kan finde rundt i Kbh. for mig er det den nemmeste by hele verden, kun med lidt konkurrance fra Paris. jeg kan faktisk bedre finde rundt i Kbh end i min egen by!
kh.fra Island
Frida

Strikkeheksen sagde ...

Lyder som en skøn tur med lidt krydderi (tilråbene) :-)
Er spændt på at følge udviklingen af "det gyldne bundt".

Og så må jeg lige sige: Vidunderlige "skud" af dine små piger - de er da slet ikke til at stå for :-)

Pernille sagde ...

Åh Gotlandsk Pelsuld er et fantastisk dejligt garn, det er jeg næsten sikker på at du kommer til at elske. -tigger eller ej ;o)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Skønne sager, du fik med hjem... jeg har også gået og gramset på indkøbene!
Tak for et par hyggelige timer, det var dejligt at møde dig!
Kh Karen S

hjemmemortil9 sagde ...

Ja, det er lækkert det du har med hjem - men jeg er da også overrasket over den stærkt begrænsede mængde!!! Og det kan næppe være grundet lavvande i din tegnebog så, at du lignede en tigger - meeeen... hvis du ikke har "barberet" dig før turen derover, så ku' du måske godt ligne een der ville ha' et par kroner til en "cro'sang" og lidt latte???? Sår'n cykkelstyr er det ikk' tit man ser - ikke engang i Kbh. - på kvinder altså!!! ;0)

Anonym sagde ...

Fantastisk farve i det gyldne pelsuld.. Jeg er vild med gyldne farver lige for tiden! :)

Der er simpelthen nogle mærkelige mennesker derude i verdenen. Du ligner da ikke nogen tigger. Du minder mig måske lidt om Clousteau, men ikke en tigger!

Anonym sagde ...

Jeg har en hel flot herre sweater til salg i den gyldne, var det noget ?