... jeg prøver virkelig

... og det lykkedes ind til videre. Jeg hoster, snotter og sprutter. Hvis dette var en dicsiplin, var jeg bestemt i top 3 - mindst en sølvmedalje. Natten var lang, præget af host og vejrtrækningsproblemer og er der noget, der kan gøre mig angst, er det når vejrtrækningen ikke er optimal.

Fik ikke strikket i går. Fik heldigvis sovet og puttet med Ålen. Det hjælper altid. Jeg har prøvet at sove, men vejrtrækningen er stadig ikke god. Og så kan jeg altså ikke så nemt falde i søvn.

MASH er på Zulu og MASH får mig altid til at grine. Så jeg hygger mig med BJ, Hawkeye og resten af banden. Måske falder jeg i søvn. Jeg håber det.

6 kommentarer:

Tina Mølgaard Andersen sagde ...

Stakkels dig, jeg tror det eneste der virker er varme og afslapning.

Har selv lige haft det sådan i en uges tid, nu er der kun lidt hovedpine tilbage.

Rigtig god bedring og tillykke med dit lækre køb. :o)

nynne sagde ...

føgler med dig - måske du skulle prøve noget Mucomyst - slimløsede brusetabelet. Kan fåes i håndkøb-og nok også på tanken. Måske det kan være det hedder myolicin( kopi præparat ) det de har på tanken. Det er ret godt. Man får hostet af og kan så trække vejret igen for en lille stund.

Pia sagde ...

Åh nej, stakkels dig Julia, har selv en tur igennem. Håber du snart er ovenpå igen...:-))Knus og gode tanker

Pia

Anonym sagde ...

Stakkels Julia...

Håber dine remedier virker. Jeg er sikker på MASH gør. Vi er i gang med at se hele serien, fantastisk!

God bedring!
Lise

PS: er vild med din moustache (sætning jeg aldrig troede jeg skulle skrive/sige til en kvinde). Du ligner lige Hercule Poirot!

Anonym sagde ...

rigtig god bedring!
Dit overskæg hjælper forhåbentligt - for det er godt nok flot!

Da jeg var på barsel så jeg BÅDE den direkte version og genudsendelsen af Go morgen Danmark uden rigtigt at opdage det. I det mindste ved DU, da hvad du ser! Og ja Baronessen.... ak ak

Julia Zahle sagde ...

Lise - det var lige akkurat ham, jeg gik efter at ligne! Jeg har et lille crush på ham. Elsker især hans måde at sige "bomb" på. Det kan Ålen og jeg grine af rigtig længe. Det siger vidst en hel masse om vores dårlige humor. Minder mig om jeg skal have ham til at sige "Herman" - for Ålen kan sige Herman så jeg græder af grin.

Nå, har lovet at få vasket tøj. Og vil bage boller med marcipan i og glasur oven på. Har tilmed købt glimmer-krymmel. Ivalo bliver da helt vild.