Shoppehjælp

Hvis jeg vil handle nogen perler og ting til selv at lave smykker - hvor kan du så anbefale mig at handle? Gerne på Fyn eller WWW.

9 kommentarer:

Nette sagde ...

Spændende. Ny hobby? :-)

Anonym sagde ...

Hej Juilia,
http://www.irene-from.dk/shop.php - har været på kursus hos hende og hun er rigtig sød. Eller denne her: http://www.beadhouse.eu - hvis du skulle komme til København, vil jeg også anbefale at du kigger ind begge steder.
"slaraffenland" siger jeg bare. Hilsen Charlotte

Sascha sagde ...

Panduro i rosengårdscentret? er lige den eneste jeg kan komme i tanke om på fyn.

Tina sagde ...

Perler... helt sikkert her: http://www.cchobby.dk/
De er billige. Men igen... hvis du vil have halvædelstene, så er det ikke stedet :)

Anonym sagde ...

www.halling-beads.dk
www.perleplus.dk
www.nordicbeads.dk
www.beadsndrops.dk
Her er alt hvad hjertet begærer. God fornøjelse

Hilsen Anne-Mette

Sifka sagde ...

vinstondesign.dk er en god kombi sammen med halling-beads.dk og nordicbeads.dk

Anonym sagde ...

Beadhouse!!! Det er godt nok København, men lige ved Nørreport Station. Det er virkelig et besøg værd! Du kan se nærmere på min hjemmeside. : )

Julia Zahle sagde ...

Nette - ja - helt ny og sjov hobby. En pakke udsalgs-smykke-noget i Aldi har tricket det. Jeg havde lidt perler liggende og lavede nogen øreringe. Det er jo nemt!

Og tak alle sammen for anbefalinger! Og Pernille - en undskyldning fot at komme til København er god... *GG* Nogengange ville det være så praktisk, hvis jeg bare boede derovre. Men tror ikke jeg kan holde alle de mennesker ud... *GG* Der er så mange af dem derovre! *GG* Man er vel vokset op i mini-by med 3500 indbyggere....

Anonym sagde ...

Hej

Jeg ved at Beadsndrops er flyttet og har nu en stor butik i 2 etager med masser af perler og smykketilbehør - deres nye adresse er: Beadsndrops, Studiestræde 41, 1455 KBH - kun 2-3 min. gang fra Rådhuspladsen.