De første forsøg...


Jeg har forsøgt mig med at lave smykker. Nærmere øreringe og armbånd. Jeg har lagt ud med et billigt sæt fra Aldi - 100 kroner - og jeg har fundet ud af at det er sjovt! Jeg er ret vild med at jeg kan lave mine smykker lige som jeg har lyst til - og derfor endelig bare lave de øreringe, jeg så længe har ønsket mig.
Aldi-grejet er ikke det bedste i kvalitet, men godt til at øve sig på. Jeg har stadig ikke helt fundet fiduserne, men det kommer vel.
Tak for shoppe-linksene - jeg har allerede været et smut forbi dem. Ålen dog - er knap så begejstret. Han mener allerede jeg har rigeligt at se til med strik, hækling og rokken.

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

De bliver rigtig fine.
Det er helt sikkert en god ide at øve sig med noget billigere, for når først du begynder at købe ind, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse :)

Stine sagde ...

Er alle delene fra Aldi? Til 100 kr.? Det ligner en million!

fisefornemme Pernille sagde ...

Det ser vildt godt ud - man kan altså få de særeste ting i Aldi! Jeg er også lige begyndt at lave smykker (øreringe) igen. Du kan se nogle billeder på min hjemmeside...

Det er virkelig fedt, at man kan lave dem, lige som man vil have dem. Det behøver jo ikke være dyrt, det kommer jo helt an på, hvilke materialer man vælger.

hanneb sagde ...

Det er rigtig sjovt at lave smykker og hvis du skulle få lyst, så kommer lige en reklame for min nye etsy shop med håndlavede smykketing:-) :
byhanneb.etsy.com

Kh Hanne
P.s. Jeg synes i øvrigt det er skønt med 117 forskellige hobbier, og dit håndspundne garn er simpelthen så flot.

Helle sagde ...

Super flotte smykker. Det er du da helt vildt god til, især hvis det er første gang du laver smykker.

Anonym sagde ...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風