Fed Fredag!

Jeg spurgte Ivalo, om huhn havde lyst til at blive hjemme sammen med mig i dag - jeg var heldig, for det havde hun!
Morgenen er ind til videre foregået stille og roligt - med lidt morgentegnefilm, kaffe og ristet brød med æg.

Overrasket blev, jeg da hun sagde hun gerne ville ned på værelset og høre musik - Tangokat-CD´en blev poppet ind i hendes lille transportable, lyserøde afspiller med smarte mikrofoner til. Hun rocker derudaf, nogen gange siger hun noget med "luffe-dans" og "bum-bum-dans" - og jeg forestiller mig hvordan hun dimser rundt dernede med sine små arme vredet rundt på bedste Ivalo´sk vis.

Jeg har gået og ryddet op - ikke at det var så krævet, men der skal ikke meget legetøj til på gulvet, før det bliver besværligt at støvsuge - og det trænger. Veninder fra studiet, der bor selv, undrer sig over hvor ofte jeg/vi støvsuger her hjemme - de er vidst ikke klar over hvor meget fire mennesker egentlig støver.

På strikkefronten bliver der strikket en række eller to på Kingscot - jeg eksperimenterer lidt med konceptet klokker/Bells og et hulmønster (Kom på idéen, mens jeg læste sidste bog i Twilight-serien, kælenavnet for hovedpersonen er Bells) i et tørklæde, men indtil videre er det bare idéer og fumlerier med garn og pind. Jeg har klargjort nogle merinofibre - farvet med påskeægs-farve forleden. De er de blødeste små skyer af lys rød og lilla.

Men idag er det Fed Fredag sammen med Ivalo - og jeg vil ned og spørge om hun vil have en dans med mig. Jeg håber det.

3 kommentarer:

Anne D sagde ...

Åh, det er så fedt at kunne holde fri sammen. Min den store er i skole nu (2. klasse) og det tager lidt af friheden. Nu kan man ikke længere bare holde fri... øv!

Julia sagde ...

fridage er fantastiske - og støvsugning er obligatorisk. Jeg undrer mig meget (!) over hvor meget sand et barn der kun når mig til knæet kan få med op på fjerde sal. SELVOM vi ryster alt, hvad der er at ryste inden. Der er sand ALLEvegne!

Anonym sagde ...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區