Syndflod af tårer...

... alt sammen fordi nogen har fået en kongelig baby. Og fordi Ivalos morgenfjernsyn blev aflyst. Det er ikke nemt at forklare snart 3 årig at nogen, der hedder Marie har fået en baby og at der derfor ikke er tegnefilm. Det giver jo heller ikke mening...

Og Ellen ligner Hitler - med med sår på overlæben og lidt sideskilning - er hun en fin lille Adolf-look-a-like. Det synes Ålen i hvert fald. Jeg synes stadig hun er kær. Selv med astfalt-eksem på overlæben.

Om lidt - det vil sige om 2 timer - står den på kvinde-propaganda i Stalins tid. Og det er jo spændende. Indtil da - står den på strik. Eller måske en lille lur.

Turen til Nærum gik glat - begge øgler var skønne og dejlige hele dagen og sov hele vejen hjem. Faldt ligeledes i seng med det samme vi kom hjem. Så vi tør godt tage på langfart med dem igen en anden gang. Nåja - der var jo lige de sidste 10 minutter på vej derover, men den smule brok kunne lidt æble rode bod på.

1 kommentar:

Nette sagde ...

Det er også for dårligt, Julia. Hvert år til jul trøster jeg grædende børn, der ikke får set deres julekalender, fordi deres mor ikke håndboldinteresseret og derfor ikke lige har styr på, hvornår julekalenderen er rykket pga. boldspil.
Min den ældste var ikke særlig gammel, da han første gang skrev en klage til Tv2. :-)