Hvad havde du på i din "grim"-periode?

Her ser I Ellen, siddende på sit yndlingslegetøj. En lille skammel. Den kan hun sidde på længe. Hun rejser sig, flytter lidt rundt på den og sætter sig så igen. Hun rejser sig igen - henter et halstørklæde, tager det på, flytter lidt rundt på skammelen og sætter sig så igen. Vi har faktisk to skammeler, dem skifter hun så rundt imellem - stabler dem, vender dem rigtigt og sidder på dem. Vender dem om igen og igen og igen. Sætter sig igen og igen og igen.

Hun er i øvrigt blevet set mange gange på en af de der små scootere, problemet er bare hun ikke kan komme ned igen. Altså uden at vælte. Jeg tror hun glæder mig til at kunne drøne rundt på den.

Her er så et billede fra pinsen. Vi tog på camping for at besøge et vennepar - overnattede, fordi vi ikke ville hjem igen. Ivalo og Ellen var i vandet - begge elskede det og Ivalo var ikke mere end små 15 minutter om at komme i vandet. Forsigtig som hun er, satte hun sig på kanten hver gang de store drenge kom og plaskede. Ellen plaskede løs og jeg har det kæreste videoklip, hvor hun klukker af grin i vandet. Det var et klart hit!

Og så har jeg strikket verdens største djævlehue. Gik efter størrelse Ivalo, men jeg kan passe den - så tænker den er lidt stor til hende. Opskriften er Lene Holme Samsøe´s, men med nogle små-modifikationer:
Perlestrik i stedet for rillestrik - synes perlestrikken er rigtig godt ved garnet, der er multifarvet og handet HER. Jeg har tilføjet 4 rækker strik pr. zig (du ved, zig-zagt.. ha ha...) og slog bitte små 4 masker ekstra op. Mindre kunne have gjort det, tydeligvis. Jeg kan passe huen!
Om ikke andet kan jeg forestille mig en af girly´erne rende rundt med den på når de engang bliver teenagere og vil gå i grimme huer. Jeg havde en sådan periode, Ålen havde sådan en periode, min mor også. Så mon ikke de også får en jeg-går-efter-grim-looket-med-vilje-og-tror-derfor-det-ser-sejt-ud-periode...?
Jeg havde alt, alt for store, beige herrebukser på - en alt for stor t-shirt og udtrådte gummisko. Jeg havde pink hår. Eller rødt. Altså - hele håret, ikke bare små striber. Hele håret.
Jeg har også haft en periode med fletninger. Lange fletninger, lavet i Hobro hos en flink dame, der kunne flette meget, meget hurtigt. Alligevel tog det 2 dage at få det gjort. Jeg bildte mig selv ind, jeg så eksotisk ud og overhovedet ikke som en dansk/grønlandsk ung kvinde med plastik-hår.
Der var hele Nirvana-perioden. Grunge. Det var skovmandsskjorter og Doc Martins. Støvlerne var sgu fede - resten var ikke. Især ikke det fedtede hår.
Jeg elsker pompom´en. Det gør jeg altså.

3 kommentarer:

Susanne sagde ...

Hvor er det et fint foto af Ellen siddende på skamlen. Og det er da en billig form for legetøj, så længe det varer (mon ikke der kommer en tid, hvor alt skal være sidste nyt fra BR) ;-)..

Og huen er da sød - med den på skal man nok blive lagt mærke til og det er vel det de der 'grim-perioder' går ud på;-) Den kan ikke komme en tur i en tørretumbler og krympe til Ivalo-størrelse?

LØB sagde ...

Du har nok de søteste små jenter som finnes i Danmark! Og mye nydelig strikk har du produsert siden jeg la igjen spor fra mine besøk her på bloggen din

Birgitte sagde ...

Ah, en fantastisk hue! Og et skønt bade-billede.
Hvis du nogensinde møder én, der ikke har haft en grim-periode (bevidst eller ubevidst), så siger du lige til, ikke? :)