Ishbel - igen

Allerførst: Ellen har været sit normale sprudlende jeg idag - hun har spist godt og sovet normalt.

Og min opgave er afleveret - 1 time før deadline. Tilbragte et par timer på Uni sammen med næsten alle de andre fra historiestudiet, indtil jeg hoppede på havelågen og hjem. Det sidste jeg registrerede var en sms fra en af veninderne om at de tog på værtshus. Jeg lagde mig ned og fik en lur. Der er sgu ikke nogen af dem, der tør få børn med mig som eksempel!

Jeg har haft et sjal næsten-færdigt fra før eksamensopgaven. Fik lukket de sidste masker af igår aftes og fik det vasket og spændt ud natten over. Det er utroligt, hvilken forskel der er på før og efter billederne!
Garnet er mit eget håndspundne og der er nu 24 gram tilbage af garnet, som jeg ikke helt ved hvordan skal udnyttes. Måske skal det bare gemmes, så blive til huske-kæle-garn.
Mønsteret er igen Ishbel. Jeg kan godt lide konstruktionen og har brugt den et par gange før - bare uden hulmønster i.

Dette var mine planer, da jeg kom hjem. Jeg tog en lur i stedet og vil fordybe mig i noget hyggelæsning, jeg fik hjem fra SDUB. Anne L. MacDonald: No Idle Hands, the Social History og American Knitting og H. P. Hansen: Spind og Bind, Bindehosens- Bindestuens og Hosekræmmerens Saga. Lyder det ikke også spændende!?!
Jeg har foræret mig selv 1½ dags pause inden læsning til næste eksamen begynder. Jeg vil nyde hvert sekund.

1 kommentar:

mortil9 sagde ...

Så godt at høre at Ellen er sit eget gamle JEG igen....lidt mystisk er det da nu!?!
Og så vil jeg slet slet ikke kommenetere på dit fantastiske smukke, lysende lækre, fabelagtige og henrivende lette sjal...ikke tale om at jeg vil skrive ét eneste ord om det ...nixen!!!
God ide med pause i eksamenslæsning - pauserne er tit de sværeste at ha god samvittighed til - men også de vigtigste i sådan et intenst forløb.... NYD det!