Ålerne - de skøre campister

Sidder i et fortelt. "Isabella" står der uden på det - i en fin rund cirkel og teltet er blåt med store vinduer i.

Bag teltet er der en campingvogn og Ålerusen er skiftet ud med campingvogn og familien Zahle nyder campinglivet.

Nu er vi campister og har letvægts-service og alting. Vi kommer alle 4 sent i seng og står en lille smule senere op om morgenen. Nogle mere veludhvilede end andre.

Ivalo har fået sød veninde, Mathilde, som hun er rigtig slyngveninde med og de laver ballade og stor hygger sig sammen, som jeg aldrig har set Ivalo hygge med nogen før. Ellen er glad, super-glad og tuller rundt på må og få omkring vogn og telt.

Vi voksne griller, snakker, hygger og nyder ferien.

Jeg havde aldrig forestillet mig som campist, men der er allerede stof til mange grin og vittigheder om campingfolket. Jeg har bl.a mødt Dåsemanden, som kunne snakke om dåser i mange halve timer og manden med fjernbetjent lys i sin vogn. Man skal jo kunne finde hjem igen efter nattens tur til toilettet... Jeg ved godt hvilken vogn, jeg skal gå efter. Den eneste uden lys. Endnu. For Ålen synes sådanne lamper SKAL man have, når man er på camping.

Der er camping-folk med navneskilte så store som haveborde - så kan vi alle se, hvad de hedder, hvad deres børn hedder og hvilket nummer de har her på pladsen.

Men de synes sikkert at jeg er den mest fjollede, for jeg sidder foran min computerskærm og blogger.

Og det er jeg måske også.

13 kommentarer:

Nette sagde ...

Ej, det kræver altså lige en forklaring. Skal det forstås sådan, at I ikke har kolonihave mere? At I nu har skiftet den ud for ever med en campingvogn?
Det kan I da ikke?
Rigtig god ferie anyway. :-)

Anonym sagde ...

Det er skønt med små børn at campere...men jeg kan læse, at du har overtaget mit hverv med at være den mest fjollede...det jeg havde med, dengang vi camperede, var symaskine og med alt, hvad der sig hertil hører :-)
Vi har ikke camperet i 7-8 år og indimellem savner jeg det nu stadig :-)
Held og lykke med campinglivet :-)

Julia Zahle sagde ...

Nette - jo. Vi har kvittet kolo. Vi er trætte af vores bag-have-skidende og drikkende nabo og at der ikke er el og andre børn at lege med.

Så, lige nu er dette camping-noget helt perfekt for os. Vi har desuden et venne par, der også er herovre.

Vi har stadigf kolo. Indtil det bliver solgt, altså.

Anne - ja, jeg overvejer at få en ekstra rok, så den kan stå her... *GGG*

Nette sagde ...

Oh, sikke en omvæltning. Jeg kan sagtens se fordelen ved, at man kan flytte rundt med den dér vogn. Men en vild og uterlig have, den ville jeg savne.
Dog ville jeg nok også overveje at gøre noget, hvis jeg havde sådan en nabo.
- Vi har strøm, men kun koldt vand.
Tillykke med det nye mobile sommerhjem. :-)

britt sagde ...

Jeg er helt med på hvad du mener. Man kan grine skævt og meget af det, men camping ER bare så fantastisk for en børnefamilie. Altid nogen at lege med, dejlig uformel stemning på pladsen, huset på ryggen - som man kan flytte og så ligger de fleste campingspladser i superskøn natur.
Det må være win-win-win-win... situation.
:-) Britt

Julia Zahle sagde ...

Nette - vi har klaget og gjort ved ved ham skiderikken bag til. Det eneste, vi har fået ud af det, er 2 indbrud og en smule hærværk. Pudsigt, det kun er vores hus, der var indbrud i. Og så er han en slagsbror med mange druk-venner, så vi har besluttet at vi slet ikke gider.

Britt - det er ren win-win situation her i Jylland. Vi bliver på denne plads resten af denne sæson og muuuhligvis også den næste. Der er tilpas langt hjemmefra og tæt på alt muligt andet, samt en rigtig lækker campingplads.

HANNE sagde ...

Hej Julia
Hvor fedt med camping, det er lige sagen for pigerne med en masse børn at lege med og sikke alt det man kan få strikket i et fortelt:O) Hvor i Jylland gemmer i jer????

HANNE sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Helle Nielsen sagde ...

Hej Julia
JA, man kan altid gøre grin med campingfolket, men det er altså genialt når man nu har små-rollinger. Der er sgu´ altid en at lege med, og gerne ikke så langt hjemmefra.
Og det er HELT tilladt at medbringe hvad som helst incl. rok - det er jo ferie for faén...
Ha´en rigtig hyggelig en af slagsen.
Hilsen Helle

Nette sagde ...

Sikke dog en skid! En skam, han skal ødelægge det før jer. Æv.
Men jeg kan godt forstå det, undrede mig blot, fordi jeg ikke havde set dig nævne noget om det før.

Fortsat god ferie og held og lykke med både campingvogn og havesalg. :-)

Julia Zahle sagde ...

Hanne, vi er på Grønninghoved - lige syd for Kolding. (Der er basis for noget lagerbesøg inde på Albuen, næste gang jeg kommer herover....)

Helle, vi kan sagtens gøre grin med os selv, så det går lige op... *GG* Hvis (når) jeg får min anden rok, så kommer der een herover om sommeren. Jeg ville elske at sidde og spinde i solen.


Nette, vi har bare været uheldige med ham bagtil. Han er bare så... ulækker.

Dorthe sagde ...

Hej Julia
Ja det er virkelig morsomt på en campingplads - jeg skaber megen moro med min spinderok, stor sweater og en insisteren på, at man da selvfølgelig spinder udendørs. Naboerne med hegn!!! omkring hele deres plads - adskillige krukker med flittiglise og andet i samme kaliber, samt lillefar der gemmer sig for lillemor, når der skal skrælles kartofler. Jeg har afsløret ham - han sidder med en af de andre fastliggere og holder smugkrog bag vognen op mod hækken, hvor konerne aldrig kigger. (det er jo der, man henter toiletspanden, og der vil konerne ikke over).

Ja mange herlige oplevelser får man. Jeg holder meget af mine sommerferier her i Sæby på campingpladsen - og denne gang ligger jeg her i 4 uger - helt vildt alt det der kan blive spundet og strikket

Nyd ferien

Kh
Dorthe

Ulla sagde ...

Tillykke med det mobile hus!
Håber kolonien haven bliver afsat hurtigt.
Jeg har en drøm om at køre USA rundt i et lille mobilhome om et par år.
Fjernbetjent lys, det er smart. Er det internet via mobilos eller har moderne campingpladser trådløst internet?