Glimtende garn...

Jeg var så heldig at have en smule fibre liggende godt gemt et sted. Ca. 150 gram og hvert et gram blev spundet i går aftes, mens jeg havde besøg af 2 veninder, som sludrede/grinte/snakkede/hyggede gennem 1½films tid.
Øverste garn er tvundet med pailliet-tråd, købt på udsalg til den nette sum af en femmer per 40 meter. Jeg hamstrede alle bundter, som nu er blevet til garn sammen med hvid merino.
Da der ikke var mere paillet-garn, navajo-tvandt jeg resten, som nu kan udgøre et par sammen med dette garn fra forleden.

Og så til en lidt tristere nyhed; Ellen er syg og havde høj, høj feber i nat. Jeg var oppe ved 4 tiden og lå med hende på maven, hvor hun bare hang og peb lidt en gang i mellem. Lidt panodil og en baby-flaske med mælk hjalp på humør og tempereatur og vi kunne få en lille times ekstra søvn.

Efter en smuttur hos lægen og apotek er hun fyldt op med bricanyl, pinicillin og panodil og sover trygt og godt i sin seng. Ellen har mange navne - et af dem er Æde Dolkersen og det har hun levet fuldt op til også i denne uge, hvor hun har været små-skidt. Faktisk spiste hun en god portion øllebrød her til formiddag trods træthed og feber. Noget, som Ivalo i hvert fald aldrig har gjort i samme tilstand.

Ivalo har forrsten smidt bleen. Et lille uheld her og der af den ene og den anden slags er selvfølgelig sket, men de fleste ting ender hvor de skal. Jeg er meget stolt af min trold.

1 kommentar:

Julia sagde ...

TILLYKKE med den blefri store pige! Så sejt! Og lækkert, lækkert garn...