Beslutninger, beslutninger....!

Heldigvis ikke værre end det at skulle beslutte hvilken farve, der skal strikkes sammen med det rillestrikkede stykke på pindene. Alligevel er jeg splittet - umiddelbart havde jeg det mellemste nøgle planlagt, men så blev jeg i tvivl om der var nok, så jeg fes ned i byen efter det øverste nøgle, hvor jeg faldt over det orange nøgle.

Jeg stak af med det øverste og lod det orange ligge.

Men; menmenmen. Det orange lurerede i baghovedet og jeg kunne ikke rigtig slippe farven. Selvom det allerede strikkede ser turkis-agtigt ud, er det noget mere grønt i virkeligheden - og det er en god kontrast til det orange.

Men jeg kan ikke bestemme mig. Du er velkommen til at se flere billeder af garnerne sammen i mit Flickr-album HER, smid endelig en kommentar med dit bud og argumentet for dit valg.

Og så min nyeste afhængighed: Knit Picks Harmony. Stod lige og blev fristet nede i byen et stykke tid siden og tænkte jeg ville prøve det af. En wire og 4 mm med hjem og så lavede jeg et par strikkeprøver i dette og et 100% merino-garn. Jeg blev i den grad overrasket!

Jeg er meget glad for mine Addi Turbo og Drops metal pinde - og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst brugte almindelige lange strikkepinde frem for rundpinde og sidst jeg forsøgte træpinde i både bambus, rosentræ og ibenholt var jeg ikke imponeret.

Men jeg er ikke bange for at prøve nyt, så det var kun med en anelse skepsis, jeg gik i gang med disse pinde. De er glattere end antaget og det er ganske rare at strikke med - mindst lige så rare som mine føromtalte favorit-pinde, men på en anden måde. Enndu en fremtidig udgift, kan jeg mærke... Jeg tror jeg venter med at fortælle Ålen det... *G*

Og så gør det ikke noget de er malede sådanne sjove farver. Jeg er endt med endnu en wire og et sæt pinde til et andet projekt, jeg skal igang med.

Vi var i øvrigt i Jylland i dag for at besøge Kusine Aviâja og hendes lille familie bestående af Kusine Freja, Onkel Pavia og Tante Karina. Jeg græd selvfølgelig lidt igen, da jeg fik lov at holde yngste-kusine på 5 uger og hun lugtede skønt af baby og var så lille og vejede ingenting i mine arme.

Ivalo bondede med Freja - Freja havde så meget sejt legetøj at Ivalo faktisk ikke ville med hjem. Der er bestemt grobund for et par dages ferie kusinerne imellem når Aviâja er blevet lidt ældre.

Jeg må indrømme, det klæ´r min lillebror at blive Far - Karina er beundrende rolig og afslappet - der bliver mange smutture til Jylland i fremtiden, kan jeg mærke.

7 kommentarer:

Bettina LL sagde ...

Jeg venter stadig (nok nogle år) på, at bettebror skal være far, men vi glæder os allesammen, for han har en superdejlig kæreste, som mine unger elsker højt - hun kan kun blive en god mor. :o)
Ang. KnitPicks, så er de klart for fede! Options (dem af metal) er også rare at have til visse fibertyper. Dog er de faktisk ikke malede, men det er finer i forskellige farver, de er skåret ud af. :o)

Nette sagde ...

Orange, orange, orange... Helt klart!
Tilpas skrap, overraskende, matchende og livlig. :-)

Tillykke med pindene. ja, de er dejlige, både at strikke med og at kigge på.

Anne D sagde ...

Den orange... den orange... den orange. Tag altid den orange hvis du er i tvivl...

Trine sagde ...

Enig med de skønneste strikkekvinder; ORANGE!

Men hva´er´et du er ved at lave?

Siena sagde ...

Oransje ja, uten tvil! Fordi det gir en tøffere kombinasjon og kontrast.

kludemutter sagde ...

Det samme her ORANGE.
Jeg tror at det andet vil blive formeget, med 2 farver meleret sammen.
Er der også hos tanterne du kan købe de fine pinde i løs vægt og ikke som sæt ??

Julia Zahle sagde ...

Jamen, det var også hvad jeg havde en fornemmelse for, den orange altså.

Tak for hjælpen, alle sammen!