Tiden nærmer sig...

*da da da dooom!!"

Arj, tiden nærmer sig min fødselsdag. Og lige som hvert år, så glæder jeg mig! Jeg elsker at blive fejret og labber opmærksomheden i mig.

I år skal det kun være min Åle og jeg, der fejrer dagen med en romantisk weekend i campingvognen. Vi har arrangeret børnepasning hos den evigt skønne og hjælpsomme Mormor og vi har nu en hel weekend for os selv.

Vi er jo ikke langt fra Aabenraa, hvor der er middelaldermarked, så jeg har overtalt Ålen til en tur derned. Jeg ser meget frem til det.

Nå, kom fra fødselsdagen. Som er lige om lidt. Og jeg har allerede fået mine gaver fra Svigerfar og Ålen. Og det er i den forbindelse, jeg gerne vil spørge jer om noget.

Er det bare nederen at købe sine egne gaver?

Jeg er såmænd ret tilfreds. Jeg elsker gaver; uanset om jeg selv køber dem eller ej. Når det gælder garn, fibre, strikkepinde og alt i dén dúr, har jeg det bedst med selv at vælge.

Jeg har fra Ålen valgt en ordentlig omgang spindefibre og fra Svigerfar fandt jeg lidt fibre og glitter på Etsy. Og det bliver SÅ fedt, når posten kommer med det hele!

I øvrigt; jeg har lavet flere batts. Merino, BFL og Angelina i en skøn forvirring. Jeg ved ikke hvad jeg gør, når maskinen skal afleveres på fredag. Jeg græder måske lidt. Jeg skulle måske flytte til en anden by og skifte navn og så bare glemme at aflevere den...?

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Tillykke med den kommende dag.Det lyder som en rigtig god plan for dagen.

Jo det er lidt trælst, at skulle købe sin egen fødselsdagsgave...

Tineke sagde ...

Pre-tillykke :)

Lækker med egen købte gaver, de er da lige så gode, synes jeg, bare det er kombineret med en overraskelse, eller to....

Birthe P sagde ...

Er det mon for sent at ønske sig en kartemaskine i gave? Måske som en lille ekstra ting.. ;-)

Anonym sagde ...

hahaha! jeg ville da finde dig!

Men du kan da sagtens låne den maskine igen - og det siger jeg ikke fordi du havde lagt de lækre garner i kassen. Jeg mener det, du kan sagtens låne den ofte og lidt længere tid ad gangen, jeg bruger den jo ikke hele tiden!

(rineke - jeg kan ikke lige huske min googlekoder...)

Julia Zahle sagde ...

Tak skal I have!! :-D

Jeg havde en dejlig, dejlig dag - ja faktisk hele weekenden var skøn!

Og Rineke - jeg er god til at gemme mig, trods størrelsen. Kan et trick med at gemme mig bag en 5-krone... *GG*