Alt er nede...

  • humøret
  • helbredet
  • computeren

Arrh, måske er ikke alt nede, men meget er. Vores hjemmecomputer crashede forleden og eftersom den er en stor del af vores liv (kalender, netbank, budget, mails mv) føles det ret begrænsende.

Jeg er så henvist til at benytte min skole-computer, som er fiks og smart til at have med på Uni til at skrive notater på, men til gengæld ikke har den allerstørste komfort hvad angår størrelse på tastatur og skærm. Øv.

Jeg hoster og sprutter stadig - snottet vil heller ikke rigtig væk og som det ser ud lige nu har jeg ikke tabt mig i denne uge. Har til gengæld ikke taget på, hvilket jo er meget rart.

Ålen har været udenlands og der er opgaver, der skrives på og som skal godkendes før jeg kan gå til eksamen. Alt skal nok gå, men jeg synes godt nok vi alle skal op i et højere gear end vi lige har overskud til.

Jeg holder snuden oven vande og leder efter lyset, der fortæller mig det hele ender med at gå op i en højere enhed. Måske først om lidt tid, men det skal nok ende godt.

Ungerne er glade og udvikler sig som de skal. Ellen snakker og snakker - eller i hvert fald prøver hun på det og jeg glædes inderligt over hvert nyt ord, der kommer af hendes læber. Ivalo afpudser sine sociale færdigheder på godt og ondt i børnehaven, mens Sportacus stadig er helten (næst efter Far, selvfølgelig) og hun springer rundt i sit sportstøj og snakker om "sportsgodter". Det kunne være værre...

Jeg har nu indset at dette indlæg minder så utrolig meget om så meget andet, jeg har skrevet på det seneste, og vil i stedet prøve at fokusere på at lave lidt håndarbejde færdigt i mine små indlagte minut-pauser i løbet af dagen. Så kan det være, der bliver lidt færdigt arbejde næste gang jeg blogger.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Sikke noget... Flot, at du holder fanen højt! Jeg er fuld af beundring over din spis-sundt-kampagne og deraf følgende vægttab.

HANNE sagde ...

God bedringkram herfra :O)

Britta sagde ...

Vi skal da vist snart på Carlsens og have en øl!
Så kan jeg tage et par Sportacus ting med til Ivalo.

Knus Britta

Jane sagde ...

Det kan være svært at 'vende pladen' engang imellem... men, mon ikke man skriver det der flyder mest af i hovedet ;o)

Rigtig god bedring ....