En armbånds-idé!!!

Så kær er nogen, når de er 1½ år. Og nogen skal ikke engang gøre sig umage...

Så pænt kan garn blive, når det bliver strikket op. Jeg har eksperimenteret med ribmønster; og det ser slet ikke så ringe ud... Og Ulla - hvis det er Selbu Modern, du mener, så ja. :-)

Og så til Julens største overraskelse. Min nye yndlings-strikke-taske. Sammen med den en helt masse garn!! Helt uventet og en dejlig overraskelse. Fra Nettie. Thank you Nettie!

Selvom det går rimelig godt med mit flerfarvestrik, så er det ikke det som mine hænder og hjerne er mest vant til, så det kræver en vis koncentration at sidde med. Så skal der lidt pauserier til og der kan lige nørkles en hæklepind rundt med lidt garn til nogle få armbånd. Glimmerierne er i bomuld og den regnbuefarvet er en rest håndspundet falklandsuld. Alle 3 armbånd er hæklet efter fri fantasi og 2½ mm hæklenål.
Jeg vil gerne sende disse 3 armbånd videre - det eneste jeg ønsker til gengæld er at du selv nørkler/strikker/hækler/syer 3 armbånd og sender disse videre til 3 andre fra din blog.
Vil du være med?
Smid en kommentar og de tre første får et armbånd med posten fra mig.

5 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Jeg tænkte det nok! Den er super smuk...

Karin og Ole sagde ...

Fantastisk flotte. Meget misundelig over den kreativitet....

Julia Zahle sagde ...

Ulla - det er ikke min første. Den har jeg i øvrigt på hver gang jeg går ud, fordi det er den eneste hue, der kan holde på varmen.

Karin og Ole - som i vores yndlings faster-og-onkel-Karin-og-Ole? Tak. :-)

hjemmemortil9 sagde ...

Uuuuhhh ja - at være så smækker-lækker, bare fordi... HUN ER dejlig! Og du er pokkers kreativ...har du studiefri lige nu eller hva sker der siden du har gang i så meget og får flere ting fra hånden?

Julia Zahle sagde ...

Susanne - jeg har "læseferie". Jeg er fuldt opdateret på mine studier lige nu, så venter bare på jeg får min sidste eksamensopgave udleveret på fredag. Men jeg læser lidt i løbet af dagen - tjekker op på noatater og sådan - bare ikke så super intensivt. :-)