Hello my navn er Julia og me is træt...

Yes. Jeg am still here. My brain virker confused. Jeg læser english og skriver dansk, hvilket resulting in "danglish". Must have venner til at reade min opgave igennem før aflevering på fredag...

Hjerne helt pløret af at have tilbragt dejlig (men lang) dag på campus med veninde. Kom hjem for 30 minutter siden. Måtte lige kysse Ellen og Ivalo, selvom jeg var klar over risikoen for vågenhed. Putter nu med en Åle i sofa. Så det hele er godt, selvom opmærksomhed på strik ikke er til lige nu. Gider ikke engang overveje at slå op til noget simpelt tubestrik - tror ikke jeg kan tælle til 78 eller 56 lige nu.

Kan forresten meddele at Klokkeblomst er for stor, men absolut dejlig at have på i et koldt studierum ved indgang K. Må have mere uld-tøj med på mandag. Ved ikke om jeg vil pille op og starte på ny, lige nu går tankerne mere på at forære den væk, når den bliver alt for stor. Er vild med farven (ja, ellers havde jeg nok ikke haft den på lager... :-) og faldet. Er vild med strukturen på ærmerne og de ekstra rækker i nakken, så den varmer godt.

2 kommentarer:

ulla sagde ...

Nå men jeg tror godt, at jeg kan passe den;-)
Føler med dig og opgave...ens hjerne bliver helt mærkelig og vil vædde på du drømmer opgaveskrivning i en eller anden form. Sådan er det i hvert fald hos mig...hi hi.

Kate sagde ...

jeg melder mig osse som arv-tager af denne unikke model (mod betaling of course) ☺