Mellemspil


Lidt til lageret:
50 gram = 200 meter
75% uld, 25% nylon
4 nøgler håndfarvet Sensommer Skov

I aften slapper jeg af. Og det gør jeg grundigt.
  • Forskningsoversigt - tjek
  • Tidslinie - tjek
  • Struktur - tjek

Nu mangler jeg "fyldet". Der er læst op og tjekket mulige citater. Jeg har fundet 117 henvisninger fra litteratur i det fag der hedder Europa i Verden 1 - den del, der omhandler antikken - og mere specifikt - det 5. århundrede fvt. Jeg har slået 117 folk op i The Oxford Classical Disctionary (som jeg i øvrigt ønsker mig, selvom jeg lige nu har pæn ejerfornemmelse over den, der kan findes på SDU´s bibliotek). Jeg bør være klar og helt med på hvad jeg skal nu - hvorfor har jeg så en følelse af mild ængstelse...? Jeg har ændret på min arbejdsgang - til det bedre, skulle jeg mene (det vender jeg tilbage med når resultatet er kommet). Jeg har fulgt min undevisers råd fra min skriveøvelse og indtil videre føles det OK.

Lige indtil jeg skal til at skrive "analyse og diskussion". Så ved jeg ikke hvilket ord jeg skal starte med. Det kommer nok i morgen - når deadline kommer farligt tæt på og det kribler i armene for at komme i gang.

Mere til lageret:
50 gram = 210 meter
100% Ekstrafin Merino
2 nøgler håndfarvet Rødvinshygge

3 kommentarer:

Miss.Møllebo sagde ...

fantastisk smukt garn, hvad kan der mon blive af det?

Stine sagde ...

Åh hvor jeg kender følelsen - pøj pøj!

Og så smukt garn - har du selv farvet? Jeg er vild med dem begge to - og glæder mig til at se hvad du kan trylle frem denne gang :-)

hjemmemortil9 sagde ...

- ohhh de er lækre... så lækre!!
Hvis nu engang de her kommer til at fylde for meget hjemme hos dig så må du endelig sætte dem til salg - til MIG, ikk? ;0)