Vi rydder op på loftet


... og der sorteres og smides ud, noget ender direkte til affald på genbrug, andet ryger ud til Farfar, som kan få lidt danske kroner via sit loppemarked. Der er røget blespand, kravlegård (som vi alligevel aldrig fik brugt), en VHS-afspiller og bøger om afsætningsøkonomi, som bare noget af det, der ryger ud.
Jeg har før fortalt om både min mor, mormor, farmor - og deres håndarbejde. Faktisk tror jeg også jeg har skrevet om min Svigermor og om Ålens Mormor, som også var meget talentfulde kvinder hvad angår håndarbejde. I dag fandt jeg denne krave - hæklet på en lille hæklenål og jeg tror den har prydet min Svigermor og at det er Ålens Mormor, der har hæklet den. Jeg vil ikke smide den ud, men jeg håber jeg kan forvandle den til en kjole uden at gøre arbejdet i kraven til skamme.
Der var også en æskefuld broscher, gamle ure og andre smykker, hvoraf jeg lagde nogle broscher til side, blandt andet en træbrosche med små røde svampe på. Det synes jeg er retro på den go´e måde. Vi fandt også vores gamle mobiltelefoner, som vi købte sammen - rigtig gamle klodsmofoner, som ikke er retro på den fede måde. Tænk, at vi købte matchende telefoner.
Hvad bliver det næste? Matchende camping-habitter?

1 kommentar:

Fru Larsen sagde ...

Ha ha ha nogle gange finder man de underligste ting på loftet. Man tænker, hvorfor lagde jeg det op på loftet, vil jo alligevel aldrig komme til at bruge det. Hmmm senere kan tiden blive moden til at smide ud.... Vi kender det vist alle. Super flot hæklet krave, du har fundet. Den kan, som du skriver bruges til, måske til at pynte på en kjole. Fortsat god søndag til dig:)