Nummer 800 (arh - 802) Give-Away!

Luksus Blad

Telefonsok
Flyvende tallerken
Telefonsok


Old Green

Mit første indlæg var i august 2006. Så gik der lige 6 måneder før jeg skrev mit næste indlæg - og resten er historie.

Jeg skrev i februar 2007:

"Det der blog-ning. Nu surfer jeg rundt på diverse blogs, følger med, bliver inspireret og tænker ofte at jeg egentlig gerne selv vil have en blog.

Ikke fordi jeg render rundt med de store tanker og heller ikke fordi mit liv er meget spændende. Men fordi jeg kan lide min hverdag. Jeg kan lide det jeg har fyldt den med. Min familie. Strik og hygge. Og jeg tror dette kan bruges som en slags terapi, hvor jeg kan skrive om den hverdag jeg har skabt, og sommetider har glemt er så dejlig."

Det har egentlig ikke ændret sig ret meget. Mit liv er stadig ikke meget spændende. Interessant, synes jeg - men ikke actionfyldt. Faktisk er jeg sikker på jeg lever et meget almindeligt liv sammen med Ålen, Ivalo og Ellen. Et liv, jeg vælger til hver dag og fylder med det, som gør mig glad. Jeg kan stadig lide dét, som jeg fylder min hverdag med.

Jeg går nu på universitetet, læser historie og mit ønske-tilvalg bliver forhåbentlig oprettet indenfor de næste par uger. Det vidste jeg ikke jeg ville, da jeg skrev på bloggen første gang i 2006. Jeg husker tydeligt, da jeg søgte om optagelse på uni, det var grænseoverskridende på så mange niveauer. Det er det stadig. Overvældende, svært og noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Men tilbage til bloggen - jeg elsker at skrive her. Det er ligesom bloggen nu handler mere om strik end mit liv med familien. Facebook har en stor skyld i dette, hvor mange af de finurlige ting, der handler om pigerne, Ålen og jeg ofte ender som en statusopdatering dér inde.

Men mest handler denne blog om mit kreative liv, som især nu handler om fibre i strik, farvning og spinding. Den handler også om at knytte kontakter, venskaber, bekendskaber, dele inspirationer og oplevelser. For mig har Aalerusen givet mig en ny dimension af livet, hvor jeg kan dele mine kreative tanker, oplevelser og idéer med jer; og det går også den anden vej.

Jeg har forsøgt at skabe det samme rum uden for World Wide Web, men det har ikke fungeret optimalt. Her kan jeg logge på i alle døgnets 24 timer, når det passer ind mellem barneleg, bleskift, læsning, forelæsninger, skænderier, cafébesøg, campingture, vandkampe, shoppingture, kildelege og søvn. Mit åndehul, som jeg er så glad for har så mange læsere og det varmer helt ind til mit kreative hjerte, når I kan bruge dette sted til inspiration og hyggelæsning på jeres blogtur.
Jeg vil gerne forære lidt forskelligt bort. Denne gang kun til een heldig vinder. Der er ret så fede gaver at vinde i denne omgang:

- Luksus Blad. Håndspundet garn. Se detaljer HER. 1 nøgle.

- 1 telefon-sok enten i ensfarvet hvid med glimmer eller grøn-hvid-stribet. Du vælger selv.

- 2 nøgler "Old Green", håndfarvet garn.

- 1 flyvende tallerken doneret af Tanterne (AKA Tante Grøn) i farven "Sichtung in Pink". Jeg fandt straks dette nye spændende garn, da jeg kiggede ind hos Tanterne i dag, hvis tyske navn er "Fliegende Untertasse", som jeg kan sige 23 gange i træk uden at spytte på tastaturet.

Jeg ser muligheder: sokker, børnetøj, lune arm-varmere, matchende søster-sjaler og alt muligt. Garnet skal vindes op på en lidt pudsig måde, som tanterne beskriver bedre end jeg kan lige HER. Firmaet bag de flyvende tallerkner kender du også fra Zauberball-nøglerne. Dette garn er dog klassisk 4-trådet strømpegarn i en 100 grams tallerken. Vi kunne måske lave en lille KAL, for jeg købte en tallerken med til mig selv, nu hvor jeg alligevel var dernede...

Hvordan kan du vinde alt dette? Smid en kommentar, så trækker jeg lod lige pludselig en dag i den nærmeste fremtid. Husk at lægge kontakt-information, så jeg kan få fat i dig, skulle være så heldig. :-)

Det er vanedannende at gi´ting bort. Jeg kan slet ikke la´ vær´. Tak til Tante Grøn for at ville være med i gaveregnen, men mest af alt tak til dig - fordi du læser med. Og smid så den kommentar inden du smutter igen!

And if you happen to stumble over my blog or have been reading along a while, you too are most welcome to enter the give-away. You do not have to read, speak or write danish to enter. All you have to do is to leave a comment and some kontact-info (email) and then hope you will win. :-)

72 kommentarer:

Unknown sagde ...

Kæreste Julia. Jeg elsker simpelthen din blog - den er sådan en skøn blanding af håndarbejde og dig og dit liv;-) Det er ALTID hyggeligt at kigge forbi og se, hvad du nu har gang i. Og så er du jo overmåde gavmild - jeg kunne da vildt godt tænke mig at vinde alle disse skønne ting.
Knus fra Karin Hørkilde, Kornvangen 33, 6705 Esbjerg Ø

Ingerlise sagde ...

Kære Julie
Tillykke med din milepæl. Jeg følger med glæde din blog, især læser jeg med stor interesse hvordan du giver dig selv lov til at "lære". Jeg mindes dit første håndspundne garn - og glæder mig vildt til du finder et helt får.
Jeg læser rigtig gerne med i fremtiden
Tanker fra Ingerlise (ilpl@mail.dk)

Merete sagde ...

Hej Julia
Din blog er en skøn blanding og jeg elsker at læse den. Det har været sjovt at følge dig i din kreative udvikling.
Merete - meretestrik(@)gmail.com

Anonym sagde ...

Det er en rigtig hyggelig "hverdags-blog" du har. Det er så befriende at læse lidt om andres hverdag - det er jo ikke os alle som gennemfører en ironman hver weekend :-)
Bliv endelig ved!
Med venlig hilsen Hanne
(moosbille - at - gmail.com)

Irene sagde ...

Til lykke med de 800 indlæg! Det er en fin blog du har, som jeg med glæde følger med i, og jeg vil rigtig gerne vinde noget af dit fantastiske håndspundne garn:-)
Mvh Irene(irene@aagaard.me.uk)

Tina sagde ...

Hvor er det bare godt du startede med "det der blogning" ;)
Det er rigtigt rart at læse med!!!

IF Stjernen sagde ...

Jeg har beundret din håndspundne garn længe og nu kan jeg måske vinde noget af det! Jeg vil krydse fingre fra nu af og til du trækker lod - så må Jensen og Jensen klare sig selv så længe ;-)

Eg sagde ...

Det er er altid skønt at se hvad du har bedrevet enten med pigerne eller med dine kreative evner. Hvem ville ikke gerne vinde denne præmie.

Anonym sagde ...

Can I participate even if I am not Danish or don't speak Danish? I still follow your blog and really enjoy it! :) Congrats on you enjoying it too :)

Ivana

igspanATgmailDOTcom

Bettina sagde ...

Skønne Julia - du er så gavmild! :o) Kontaktoplysninger har du (eller ved, hvor du kan få dem), så dem vil jeg af forskellige årsager ind til videre holde for mig selv. :o)

LindaT, Kastrup sagde ...

Hej, ja måske kan jeg være heldig hos dig 2 gange i træk, derfor lægger jeg lige et indlæg til din dejlige blog.
Mange hilsner fra LindaT

christunte sagde ...

Nøj, nogle fine ting!
Jeg så også den flyvende tallerken hos Tante Grøn, da jeg var i Odense forleden. De dér tyskere kan altså noget med strømpegarn!
Men dit luksus-garn slår alt....
Skal du have flere kontaktoplysninger end der lige står her?
christunte snabela hotmail.com

Where the nodding violets grow sagde ...

Can I please enter. I do follow and enjoy your blog although I do not speak Danish.

Where the nodding violets grow sagde ...

I am sorry I forgot to leave my email. It is janineDOTcortATbtinternetDOTcom. Thank you.

Annette sagde ...

Det er hyggeligt at følge din blog... og dit spundne garn ser absolut lækkert ud...
(lyngbystrik - at - yahoo.co.uk)

hjemmemortil9 sagde ...

Åh, DU er da noget helt for dig selv, Julia - her og IRL - tak for at blogge ¨å ihærdigt, så underholdende og så...dejligt! Altid en nydelse og fornøjelse at klikke mig ind på "rusen" her... fortsæt MINDST med mange mange gange 800 indlæg endnu, ikk'?! Og ja tak - jeg vil M E G E T gerne være med i din skønne give away.....TAK!

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hej Julia, jamen jeg skal da være med - det er jo super ting.. Tante Grøn er min yndlingsbutik - og et MUST når jeg er i Odense. knus fra Ærø

Siena sagde ...

Oi så fine premier! Gratulerer med 800 innlegg og lykke til på veien videre!
(om jeg skulle være så heldig å vinne kan jeg kontaktes på sienaknit@gmail.com)

mooncalf sagde ...

I always enjoy reading your blog - I look forward to the next 800 posts :)

And one day I hope to be brave enough to go back to my own first blog posts and see how far I've come...

Anonym sagde ...

Wow, nogle fine præmier! Jeg har læst med længe og synes du laver mange fine ting, og nyder at læse om dig og din familie.

Line (ebbeline(@)os.dk)

Maiken sagde ...

åhr, selvfølgelig skal jeg da være med :O)lækre lækre ting...

ha en dejlig dag

Laura sagde ...

Kære Julia
Jeg læser din blog med stor fornøjelse og vil gerne være med i din give-away. Jeg er ganske ny som blogger, har vel en 5-6 indlæg bag mig, og ret ny som strikker, men jeg holder af at surfe rundt og samle inspiration på alle de mange kreative blogs og er vildt imponeret over hvad du og andre kan frembringe.
Mvh
Laura

Johanne sagde ...

Jeg elsker grøn, så jeg er da nødt til at være med :-)

- og jeg kommer gerne forbi 800 gange endnu...

johanne @ taskoman . dk

Laura sagde ...

... jeg glemte så lige det med kontaktinfo.
lauramors at gmail dot com
Håber, håber, håber ...

Anonym sagde ...

Tillykke med de mange blogindlæg! Jeg håber du bliver ved og således om nogle år kan fejre indlæg nummer 5000 (mindst!) ;)

Det er noget utrolig smukt garn du viste i sidste indlæg. Jeg kan godt forstå, hvis du stadig går rundt og pudser glorien, det har du i den grad også fortjent, for det er virkelig smukt!!!

Kh Karen

maska sagde ...

Gratulerer med over 800 innlegg.
Blir gjerne med og trekker et lodd.

MaryjoO sagde ...

I look forward to looking at your blog with Google translate :) and would love to enter, too! (ooh, those greens!)
Maryjo

Lisbeth sagde ...

Jeg nyder også din blog, men savner lidt finurlighederne fra pigerne, de må gerne komme med igen. Du er utrolig flittig med dine hænder, og jeg er vildt imponeret over dit hjemmespundne garn. Håber, du kommer til strikkefestivallen til september.
kontaktoplysning: lisbeth@uldvejen.dk
Og jeg håber på at blive den heldige...

unikarina sagde ...

Tillykke med de 800 indlæg. Jeg nyder at følge med her... skønne ord og smukke billeder. Jeg vil elske at vinde de skønne garner...

Helle sagde ...

Hej Julia
Sikke da en præmie du har stimlet sammen - jeg kan også komme på en million ting det lækre garn kunne bruges til, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.
Forsat god dag
Hilsen Helle (buen4140@hotmail.com)

Anonym sagde ...

800 indlæg!! Som tiden da flyver afsted.
Glæder mig altid til opdateringer fra dig. Er vild med dine evner ud i spindekunsten.
Og så de to små er da bare for skønne.
Kunne være sjovt at prøve at være heldig ;)

Dortheivalo sagde ...

Så fine, fine præmier.. Jeg vil da også forsøge lykken.. selvom det er ganske nok for mig bare at læse med herinde. Tillykke med de 800 indlæg

ulla sagde ...

Din blog var en af de første, jeg begyndte at læse og kan stadig huske hvordan jeg fik kriller i maven, da jeg skrev min allerførste kommentar, her hos dig og endnu mere kriller da du svarede på den..hi hi. Glæder mig til de næste 800 indlæg:-)

Anette sagde ...

Hej Julie

Sikke nogen lækre ting. Dem vil jeg gerne være med i lodtrækningen om :-)

Fortsat god fornøjelse med bloggeriet.

Mange hilsner
Anette - lilletot@live.dk

Karie B. sagde ...

Uha, hvor ville jeg blive glad for en lille grøn ting! :)

Hanne sagde ...

Nyder dine indlæg og fine billeder.
Nyder de meget smukke ting du skaber.

Mette sagde ...

jeg kan huske dengang du startede *mimre* ;-)

Knus fra
Mette

Mette sagde ...

Ja, hvor tiden dog går, Julia. Det er ikke til at forstå! Jeg vil meget gerne være med i din gavmilde giveaway. Det er en fornøjelse at følge din inspirerende blog.

Lori sagde ...

Hi! I always look at your blog, even though I don't speak Danish; now and then I'll use Google translator to translate a post into English. What a lovely giveaway! If I should win, I'm at thrums.ny@gmail.com. You really do beautiful work!

Helle Mikkelsen sagde ...

Ejjj altså, der havde jeg lige skrevet en laaaaaang kommentar og så ville den ikke udgives og piiiist væk selvfølgelig :-/
Jeg kikker ofte ind på din blog og her er altid noget at blive inspireret af. Sikke fine gaver du har på spil, jeg må da vist krydse fingre ;o)
Kh Helle kameliane@sol.dk

Unknown sagde ...

Oh, sikke skønne ting!

Tillykke med "jubilæet", og tak for en inspirerende blog. Jeg tjekker næsten dagligt, om der er kommet nyt fra dig :)

kh Kristine (kristinegv at gmail dot com)

Sifka sagde ...

Kære Julia. Tillykke med bloggen. Jeg nyder at kigge forbi og glæder mig over dine skønne garner, strikkerier, ja, det hele. Og nu er der grønt på programmet, og jeg drages stadig.

Stine sagde ...

Tillykke med bloggen. Den er altid en fornøjelse at læse - skønne og inspirerende billeder :-)

Linnea skriver: sagde ...

Jeg fandt lige din blog i dag og har skyndsomst tilmeldt mig via Google Reader så kan følge med fremover. Da jeg også bor i Odense bliver en del af indlæggene ekstra nærværende;-)
anettelinnea@pc.dk

Dafna sagde ...

Hej søde.
Det er altid så hyggeligt at følge din blog :)
Du får lige min mail, hvis jeg skulle blive den heldige. dafna@philosof.dk

Fruen sagde ...

Hej Julia
Jeg elsker at følge dig, se dine spændende kreationer som ofte inspirerer mig ( og du er altid klar med et svar hvis man har spørgsmål til dine ting :-)) og læse lidt om dine 2 skønne piger. Jeg ville da også blive glad for at vinde dine fine ting som du har sat på højkant. Håber da at den kommende dag må bringe en garn-laver til dig. Hvor er hun kær, ser lige hvad mor ønsker sig.
(kis-grund snabela christiansen.mail.dk)

Ida/FarEastLogbook sagde ...

Sikke dog nogle fine gaver! Har fulgt din skønne blog i det sidste halve år og er vild med den.
Tillykke med de 800 posts :-)

Helle sagde ...

Jeg må da også være med ;-))

elsker din blog og har lige været en tur hos Tante grøn og så det skønne garn ;-)
hellejensen234@gmail.com

Anja sagde ...

Til lykke med de 800! Det er jo umuligt ikke at være med i dine lodtrækninger... Tak for gode indlæg og inspiration!

Grete sagde ...

Hei fra Trondheim :-)

Jeg har fulgt din blogg lenge. Er også den lykkelige eier av en hals du har strikket. Kjøpte den på din etsybutikk. Enda går jeg rundt og tenker på den irrgrønne hals du laget.

Lykke til videre med livet og bloggingen.

Gode hilsener fra Grete

Anonym sagde ...

Jeg krydser fingre - jeg nyder at læse din blog og se dine smukke billeder!
Kh
Christina

Britt sagde ...

Hej Julia.

Tillykke med bloggen. Sikke lækre sager!

Jeg følger stille med på sidelinjen og nyder dine kreationer og dine skønne tøsepiger!

Mange sommerhilsner
Britt
kamelen @ blomsterriget . dk

Britt sagde ...

Hej Julia.

Tillykke med bloggen. Sikke lækre sager!

Jeg følger stille med på sidelinjen og nyder dine kreationer og dine skønne tøsepiger!

Mange sommerhilsner
Britt
kamelen @ blomsterriget . dk

Komadyret sagde ...

Koselig blogg du har, jeg vil veldig gjerne være med på din give-away ;)

Sillan sagde ...

Takk for fin blogg! Jeg vil gjerne være med på din give-away:-)
(cecilieb@yahoo.com)

Unknown sagde ...

Så spennende blogg du har, jeg kom over den i dag da jeg så på et innlegg Monstermønster hadde laget om luene du har kreert. Gleder meg til å fortsatt følge med deg for inspirasjon og glede. Studere historie var også min drøm, jeg begynte på det, men livet har villet det annerledes... Gratulerer så mye med dagen :)

Sanni sagde ...

Jeg faldt helt tilfældigt over din blog idag, men vil helst sikkert være med fra nu - du fylder jo din blog med skønne sager :)

Jeg ville elske at vinde den præmie, så jeg krydser alt hvad der kan krydses!

Sanni
Snoowydk@yahoo.dk

LisBethLys... sagde ...

Holdt, stop... Jeg MÅ da bare være med her! Og JA! Det er super hyggeligt at give ting væk... Måske jeg snart skulle finde en god anledning til en give away selv... Tak for en hyggelig blog! Du kan finde mig her: lisbethlys@gmail.com
Mange morgenhilsener fra mig!

I'm a knitter, not a quitter sagde ...

Love love loooove the greenish tweed!! And your blog! email: wildgrownyarnstash (at) gmail dot com

Jane sagde ...

Halløjsa, her må jeg da være med hi-hi.
Er ikke så god til at kommenterere, men du skal vide jeg hygger mig rigtig meget med at følge med hos dig.
Knus jane

Marlene T. sagde ...

Jamen altså; jeg kan lige nå at være med. Læser, hygger, lærer, smiler og alt muligt andet når jeg besøger dig. :-)
kh. Marlene
(thorsted 39 at youmail. dk)

Britt sagde ...

Nej hvor er det nogle fantastiske ting, du har. Jeg bliver så positivt inspireret af din blog, også fordi du ikke strikker så hurtigt som visse andre (der får mig til at tro jeg aldrig lærer det ordentligt) :-) ostdahlAhotmail.com

Britt sagde ...

Nej hvor er det nogle fantastiske ting, du har. Jeg bliver så positivt inspireret af din blog, også fordi du ikke strikker så hurtigt som visse andre (der får mig til at tro jeg aldrig lærer det ordentligt) :-) ostdahlAhotmail.com

Fie sagde ...

Du ved godt, at det ikke er pænt at friste svage sjæle gentagende gange, specielt ikke på en dag, hvor alting er gået galt og jeg virkelig ikke har modstandskraft overfor dine fristelser.

En regnorm, det er mig. Og hvis jeg nu skulle vinde, så er jeg lige her: bundgaardF @gmail.com

anne sagde ...

Hvor lækkert, jeg håber, at jeg vinder :-)
blog A annebauer . dk

Tora sagde ...

Lekkert! Jeg vil være med, Julia! Du lager så fiine ting!

DiSign-Keramik sagde ...

Hejsa
Hjertelig tillykke med bloggen.

Skynder mig at smide en kommentar, så jeg kan være med i lodtrækningen.

Kh. Dianna
diannanielsson (@) live.dk

Hanne Oksavik sagde ...

Fin blogg, og flotte "premier"!
Jeg må rett og slett prøve vinnerlykken! ^^

Dortheivalo sagde ...

nååeh.. det var så det med den kontakt-email: dortheivalo@greennet.gl

Cloudberry sagde ...

Herlig blogg du har. Er min første gang her inne, men jeg kommer garantert innom igjen!
Så får man håpe at man kanskje har litt vinnerlykke også, for det er en flott pakke du gir bort!

Ha en fin helg :)

Cloudberry sagde ...

Glemte jo e-post...

hege-svendsen@c2i.net

Julia Zahle sagde ...

Der trækkes lod LIGE nu.