Klokken har passeret 22.00

... og lige for tiden er det tiden mellem 22 og 02 jeg er mest produktiv. Jeg får strikket mest, blogget mest. Jeg får skrevet noter ned, skitseret idéer og drukket mest vand.
Jeg får ryddet op, stillet på plads og smidt ud. Det er helt skørt.
Jeg anser ikke mig selv som B-menneske. Herrestegud, jeg kan sagtens sove længe - men jeg elsker at gå tidligt i seng - og bare sove så længe pigerne tillader det. Ivalo har lært at smøre leverpostejsmadder - og hun rydder ikke kun op efter sig selv, hun smører sørme også en madder til Ellen - det giver os gerne en halv time mere at boble i.
Men de her morgener, hvor jeg vågner til en blå himmel og fuglesang - dem elsker jeg altså. Jeg elsker at ligge og vågne - bruger gerne 10 minutter bare på at ligge inden jeg står op. Nok også fordi jeg elsker når Ellen kommer ind og putter - og hvis jeg er ekstra heldig kommer Ivalo også op for at putte.
Den her tid mellem morgen og aften er nærmest magisk her om sommeren. Farverne ser bare bedre ud om sommeren. Og det inspirerer. Jeg er i dén grad omgivet af farver her oppe i mit kammer. Mit guldkammer.
Tøserne har tit noget legetøj med heroppe - så leger de nede på gulvet mens jeg sidder ved bordet og strikker og skriver. (Og er på FB). Lige nu er der blandt andet lidt Hama perler her. Og jeg kunne ikke lade være med at snuppe en plade og lave min egen.
Ivalos perleplader er meget grafiske. Hun spejler farverne og gør sig umage for at det hele har den der særlige Ivalo-æstetik, som er hendes kendetegn. Jeg kan godt lide at forestille mig hun hat det fra mig...
Mens min to-do-liste for Juli måned lige så stille bliver krydset af, sker der så meget. Alle idéer bliver tegnet ind og på min nye gule tavledør til senere overvejelse.
Men hvor ville jeg ønske jeg enten havde flere arme eller flere timer i døgnet til alt det, jeg så gerne vil. Lige nu. På een gang. Efter klokken 22.00.

2 kommentarer:

Maria sagde ...

Åh hvor jeg kender det - har det på præcis samme måde. Men efter et par måneder med nærmest manisk effektivitet mellem 22 og 02, så begynder trætheden at kunne ses og mærkes. Og her i huset har vi en tumling der ikke står op af sig selv - eller sover længe. Så det er bare op.

Håber snart jeg bliver bedre til at gå tidligt i seng (who am I kidding?) ;-)

Anonym sagde ...

For mig har sommeraftenernes produktivitet også noget at gøre med, at det først er der jeg vågner op fra den varmedøs, jeg mere eller mindre har gået rundt i hele dagen ;) Er bare ikke god til at have det varmt ;)

Lækre, sprøde, klare farver du disker op med på billederne!