Sidder lige og zapper

mellem kanalerne - hører i et splitsekund en sang fra min pure ungdom - Cotton Eye Joe med nogen jeg ikke kan huske - men det fik da smilet frem på mine læber, for jeg husker dengang på diskotek Concordia hvor jeg fik øje på den her dreng og jeg blev forelsket for første gang.

Jeg fik knust mit hjerte, men heldigvis husker jeg stadig det søde ved den første forelskelse.

Men hele den der 1992-93-tid var stor for mig. Det var årene hvor vi flyttede til Danmark og en ny verden åbnede sig for mig.

Og det var hele den tid, musikken mindede mig om - ham den første forelskelse, den nye skole, det nye liv.

4 kommentarer:

Septemberliv sagde ...

Det var et fedt nummer :o)
Gruppen hed/hedder (?) Rednex

God weekend

nettie sagde ...

Og jeg ka huske Concordia, men kom der nok et par år før dig.... Er du osse kommet på Swing Inn
kh
nettie
Padborg, ex-Haderslev

Julia Zahle sagde ...

Nettie - min mor kom på Swing in dengang hun var ung *GG* - ved ikke hvornår det skiftede navn - kan heller ikke huske hvad det hed dengang jeg kom der, men har været der til sodavandsdisko og også dengang jeg blev gammel nok til at drikke alkohol - har haft nogen gode fester dernede. Det var tider... *GG* Det hedder Churchill nu. Ih, jeg bliver irriteret over jeg ikke kan huske hvad Swing Inn hed i min konfirmationstid...!

nettie sagde ...

Årh, det husker jeg heller ikke. Men det skiftede vist navn lige omkring 95-96 (flyttede selv fra byen i starten af 1997) og kom derfor ikke i byen i Haderslev mere. Det har vist osse været lukket en lang overgang. Men husker det næsten som i går, med live-musik og det hele. Det var i øvrigt et par brødre (Horshauge ??) der havde både Concordia og Swing Inn. Skriver lige til min søs, der er lidt yngre en jeg, måske hun ka huske hva det skiftede navn til.
kh
nettie