De første forsøg...


Jeg har forsøgt mig med at lave smykker. Nærmere øreringe og armbånd. Jeg har lagt ud med et billigt sæt fra Aldi - 100 kroner - og jeg har fundet ud af at det er sjovt! Jeg er ret vild med at jeg kan lave mine smykker lige som jeg har lyst til - og derfor endelig bare lave de øreringe, jeg så længe har ønsket mig.
Aldi-grejet er ikke det bedste i kvalitet, men godt til at øve sig på. Jeg har stadig ikke helt fundet fiduserne, men det kommer vel.
Tak for shoppe-linksene - jeg har allerede været et smut forbi dem. Ålen dog - er knap så begejstret. Han mener allerede jeg har rigeligt at se til med strik, hækling og rokken.

5 kommentarer:

Pernille sagde ...

De bliver rigtig fine.
Det er helt sikkert en god ide at øve sig med noget billigere, for når først du begynder at købe ind, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse :)

Anonym sagde ...

Er alle delene fra Aldi? Til 100 kr.? Det ligner en million!

Anonym sagde ...

Det ser vildt godt ud - man kan altså få de særeste ting i Aldi! Jeg er også lige begyndt at lave smykker (øreringe) igen. Du kan se nogle billeder på min hjemmeside...

Det er virkelig fedt, at man kan lave dem, lige som man vil have dem. Det behøver jo ikke være dyrt, det kommer jo helt an på, hvilke materialer man vælger.

hanneb sagde ...

Det er rigtig sjovt at lave smykker og hvis du skulle få lyst, så kommer lige en reklame for min nye etsy shop med håndlavede smykketing:-) :
byhanneb.etsy.com

Kh Hanne
P.s. Jeg synes i øvrigt det er skønt med 117 forskellige hobbier, og dit håndspundne garn er simpelthen så flot.

Helle sagde ...

Super flotte smykker. Det er du da helt vildt god til, især hvis det er første gang du laver smykker.