Strikkeprøve

Kan du huske fibrene fra FatCatKnits? Jeg spandt nogen få gram til noget lace-agtigt noget, som jeg tvandt til et 2-trådet garn. Men jeg kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg vil lave lidt tykkere garn, så der kan komme en hue og nogen vanter ud af det - eller om jeg skal holde mig til det helt tynde garn, og så strikke en Citron og et par håndledsvarmere. Der er 226 gram at boltre sig med, så der er ingen fare for at løbe tør.

Strikkeprøven her over er strikket på pind 4 og fuldstændig tilfældigt med mønsteret - jeg har bare prøvet mig frem. Den er strikket nedefra, hvor jeg så har strikket den øverste kant på til jeg ganske enkelt løb tør for garn.

Jeg må sige at farverne bestemt ikke er blevet mindre fantastiske efter at har transmogriffet sig fra fibre til garn og videre til en strikkeprøve.
Det er ikke meget håndarbejde, jeg får fra hånden lige i disse dage - der er deadlines på en aflevering og varmen gør at jeg bare ikke oooorker at sidde med for meget i hænder og skød af fiberholdige sager.

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Jeg synes, at citronen er så smuk. Opskriften ligger klar her, men garnet er ikke fundet endnu. Lige nu og her strikker jeg en limegrøn poncho i langhåret mohair. Ikke det smarteste her i varmen;)

Julia Zahle sagde ...

Det synes jeg er godt gået, Sifka - at strikke i mohair i denne varme. Elsker de der kradse limegrømme farver, så glæder mig til at se din poncho.

Citronen var ikke en favorit hos mig fra starten, men jeg har set så mange smukke versioner i håndspundet garn, som jeg til gengæld er helt pjattet med.

christunte sagde ...

Du lærte først rigtigt at spinde sidste sommer, ikke? Nu laver du lace-garn.
Det er virkelig flot.

Ingerlise sagde ...

Jeg synes du skal lave en halv PI (Zimmermann)( er næsten lig med Zitron) og så lege med dine fantastiske hulmønstre mellem udtagningerne.
Bliv ved med at lege, det er du simpelt hen bare god til