10 ting om mig!

... og det bør være nemt nok, fordi jeg er ret glad for at fortælle om mig selv. (Halløj - jeg har en blog, der handler om mig og det jeg selv synes jeg er god til).

Jeg har fået nogen stykker efterhånden - Fra UllaIb, Ida og Birgitte. Hvis andre har givet mig samme sjove opgave, undskylder jeg for at have glemt det. Jeg ville normalt gå tilbage i Aalerusens kommentararkiv efter eventuelle forglemmelser, men jeg er så snot hamrende forkølet lige nu, at jeg ikke orker. Ligesom jeg heller ikke orker at lave aftensmad, så ungerne får valget mellem rugbrøds-leverpostejs-klapsammen-madder eller kogt blomkål til aftensmad.

10 ting. Om mig. Som I ikke ved i forvejen...
 1. Jeg bander. Meget. Prøver at moderere mit sprog, men både Ivalo og Ellen har lært at sige "fuck", "fandens" og "satans".
 2. Jeg er een af verdens værste rodehoveder. Jeg roder heeeeeelt vildt og er egentlig et svin at bo sammen med. Jeg er heldigvis også charmerende...
 3. Jeg er bidt af en gal vampyr. Jeg sluger den ene vampyr-bog-serie efter den anden og kan slet ikke få nok. Det startede med Twilight-serien og har bredt sig uhyggeligt meget.
 4. Jeg er super-allergisk over for pelsdyr, men er villig til at trodse det for at få mit eget lille får i baghaven.
 5. Jeg bader i en helt bestemt rækkefølge. Altså, jeg har en meget bestemt rækkefølge, jeg vasker mig i: Gør krop og hår vådt, vasker håret første gang, skyller og vasker anden gang. Lader sæben sidde i håret, mens jeg sæber ansigt med makeupfjerner. Skyller hår og ansigt og sæber ansigt ind med rensebar. Vasker krop (også i en bestemt rækkefølge, men det går jeg ikke i nærmere detaljer med) mens jeg jeg lader sæbe sidde i ansigt og skyller til sidst hele krop og ansigt i varmt vand og til sidst i koldt vand. Jeg bilder mig selv ind jeg er grundig, men tidssparende og effektiv.
 6. Jeg hader, hader, hader at lægge strømper sammen. Faktisk lader jeg dem altid ligge og prøver at bilde Ålen ind at jeg bare har glemt dem.
 7. Jeg er helt vild med at stå og vaske op for mig selv. Jeg elsker at stable og arrangere tallerkner, glas, bestik og hvad man ellers vasker op, så det ser pænt ud mens det tørrer.
 8. Jeg har i dag været nede og få taget synsprøve til at få kontaktlinser. Og jeg glæder mig sindssygt meget til at kunne tage solbriller på og samtidig kunne se og køre bil. Og til ikke at skulle pudse briller hver gang det regner, dugger, sner eller når pigerne sætter fedtfingre på eller når Ålen kysser mig og kommer til at strejde glasset med sin kind.
 9. Jeg er misundelig på min mor, når Ivalo laver smukke halskæder af Hama-perler til hende.
 10. Jeg får en strikke-tatovering på fredag.

Her er nogen af de ting, jeg overvejede at tage med på min liste, men som ikke kom af med af disse (åbenlyse) forskelige grunde (så hvis du er let at forarge eller ikke har lyst til at vide personlige ting om mig, så lad være med at læse videre):

 1. Jeg har de ondeste mensturationssmerter og er blevet vildt pms efter jeg har fået børn. Jeg forvandler mig til verdens mest urimelige, mavesure, stikkende heks i 2 dage og jeg hader det, men har svært ved at stoppe det, selvom jeg prøver.
 2. Jeg har sure tæer (i saftevand).
 3. Jeg fandt på følgende sang om Ivalo: (synges på melodien "For hun er een af vore egne"): Du lugter lidt af tis, du lugter lidt af tis. Du lugter lidt af tiiiiiiis, du lugter lidt af tis".´Og har kaldt begge piger for Pubba-Gris stort set hver gang de har skidt i bleen.
 4. Min BH størrelse varierer mellem 2-3 størrelser i min meget svingende vægt.
 5. Mit garnlager er på størrelse med en lille garnbutik.
 6. Jeg ligner en beton-lebbe nogengange.
 7. Jeg har tabt Ellen 2½ gange. (Den sidste halve gang var, da jeg greb hende inden hun ramte gågaden).

7 kommentarer:

mooncalf sagde ...

because I read your blog through the smoky veil of Google Translator I'm not sure I quite understood all of that. I got the swearing though - Google translate is surprisingly good at that.

I can't help but feel that 'I'm sure toes (in juice)' can't be quite right...

Looking forward to seeing your tattoo (if that is right)

Julia Zahle sagde ...

It just means that I have smelly feet.

And yes - I´ll be getting a knitting-tattoo.

Julia Zahle sagde ...

And there is a child rhyme, that says that have a line that says "sour toes in juice" - or something like that. I guess that is a typical danish thing, that is hard to translate.

Cloudberry sagde ...

Mye av dette kunne jeg også ha skrevet ;)
Elsker også vampyr bøker. Leser serien The Parasol Protectorate av Gail Carriger - herlig serie!!
Ungene mine banner også - som sjømenn noen ganger *sukk* Heldigvis vet de å beherske seg ute blant folk...

hjemmemortil9 sagde ...

Åhhh og dte er jo bla,. DERFOR vi så godt ka li dig, Julia.... hi hi hi ;0)

HANNE sagde ...

Julia, jeg kunne bedst lide de sidste syv ;O)

ulla sagde ...

Hi hi enig med mor til 9:-)