Det ender godt.

Fest i gaden i nat. Slæbte ekstra-seng ud i køkkenet et sted mellem 01.30 og 02.30 og faldt endelig i søvn. Manglende søvn er virkelig noget af det værste, du kan udsætte mig og mit gode humør for - jeg har et af verdens bedste sovehjerter, når først jeg er faldet i søvn og jeg kan sove fra mange ting. Jeg trives bedst med 9 timers søvn og gerne med en lur i løbet af dagen - også selvom det bare er en 20 minutters lur. Min dag fik en skidt start allerede i nat.

Det varme vand forsvandt i brusenichen. Skidt, skidt. For jeg trængte til at slappe af i det varme vand. Og ungerne skulle i bad. De kom i varmt karbad, men skulle skylles i koldt vand. Vi besluttede at vi kunne vente til i morgen tidlig med at tage vores kolde brusebad.

Ivalo grinte af mig og Ålen, da vi skældte ud. Det resulterede i at vi både blev endnu mere vrede og alligevel måtte jeg smile indvendigt efter hun kom i skammekrog. (Eller skrammekrog som Ellen kalder det). Faktisk har det været een af værste dage hvad angår forældre/barn forhold her i lejligheden. En dårlig kombination af forældre uden overskud og tålmod og børn med hang til at teste grænser. Faktisk en rigtig ØV-dag, som jeg håber vi alle fire kan tilgive hinanden for i løbet af en god nats søvn.

Vi tog os selv i at true ungerne med at de ikke kom i seng, hvis ikke de spiste deres lille bitte portion mad op. Hvilken trussel, hva´? :-D Nå, det hjalp faktisk og de har uden tvivl også haft en rigtig lortedag, så de trængte sikkert også til at slippe væk fra os og til Sovstrup.

Først her til aften er det varme vand kommet igen. Det var blandingsbatteriet, der var gået i stykker. Lige om lidt er jeg den, der tager et langt, langt bad med bodyscrub og ansigtsmaske. Trænger. Og næste gang får Ellen og Ivalo lov til at bade så længe de vil. I varmt vand.

Ved middagsbordet havde vi en snak om ønsker. Især Ivalo snakker om ønsker. Her til aften fortalte hun at nu ville hun ønske sig ting til os alle sammen. Så gik turen til hvad hun ønskede sig til mig... "Mor, jeg ønsker du skal have en garn-laver. Og hvis du vil have det skal tage 3 minutter, kan man indstille den til 3 minutter, og så tager det kun 3 minutter at lave garn".

Mon jeg snakker meget om mit ønske om en ny spinderok? Tja. Min spinderok er gået lidt i stykker efter nærkontakt med Ellen og jeg vil så gerne have en ny. Jeg har øje på flere forskellige, men de er jo dyre, sådan nogen garnlavere... så jeg må nok desværre leve med min gamle, men højtelskede Ashford Traditional nogen tid endnu.

Og Ellens ønske? Hun vil bare gerne have krammere og møssere og sin sut. Det er da nemt og kan gives i rigelige mængder.

Ugens jubel: Min BA-underviser vil gerne skrive BA-kontrakt med mig. Lige så snart vores fantastiske Diana på sekreteriatet kommer tilbage fra sin ferie, står jeg klar ved døren.

Alt i alt har vi haft en rigtig ØV-dag, selvom vi endte med at få ro på familen op til aftensmaden. Heldigvis er disse dage sjældne og ender oftest også godt alligevel.

3 kommentarer:

Nette sagde ...

Sådan en lortedag. Jeg kender dem godt. Heldigvis er der aldrig ret mange af dem, og når de ender med et godt, langt, varmt bad, så er det jo ikke så slemt alligevel. :-)

Garnlaver... Ha ha.

Julia Zahle sagde ...

Ja, det var virkelig en lortedag. Badet var skønt. Nu kan jeg holde ud at være i rum med mig selv igen.

Surt med din korte ferie. Jeg glæder mig ærlig talt over at ferien er slut nu. Trænger til at skrive BA. Og til at have fri om dagen.

Nette sagde ...

Ja, det kan faktisk godt være en nydelse at kunne sende ungerne i institution, selvom det er tabu af den grumme slags.
Hvis jeg havde sådan en hængende over hovedet, ville jeg nok også gerne af med den, så jeg kunne slappe RIGTIGT af. :-)