Nogen kan lide den sort. Andre med sirup til. Nogen synes den skal være stærk. Hvad synes du?


Jeg elsker at drikke kaffe. Ikke så meget som visse andre, der måtte tage en kold tyrker på kaffen, men jeg sætter pris på en god kop kaffe.

Nogengange trænger jeg bare til at være mig selv og så kan jeg godt lide at tage på kaffebar. Nærmere betegnet dén Baresso, som ligger i Vestergade her i Odense.

Idéen til en Kaffe-Give-Away kom mens jeg og drak kaffe på Baresso for et par uger siden. Jeg tænkte at jeg ville være lidt fræk og spørge om Baresso havde lyst til at donere et lille gavekort - og nogengange kan det godt betale sig at spørge, for jeg har fået lov til at dele et gavekort ud på 100 DKK her på bloggen!

Men - tilbage til mine Baresso-nydninger. Jeg elsker at tage derop, finde en plads nede bagved. Så pakker jeg mit strikketøj frem mens de laver kaffen. Min yndlingskaffe er deres Latte Grande Triplo med hasselnøddesirup, så det er oftest den, jeg køber. Så sidder jeg dér og strikker med en lydbog i ørene. Oftest kommer der gerne en eller to og snakker lidt om strikkeriet, hvilket jeg synes er rigtig hyggeligt.

Hvad er din yndlingskaffe? Måske har du slet ikke en yndlingskaffe, men er mere tedrikker - så fortvivl ej - man kan også få te hos Baresso. Se HER for at finde en Baresso nær dig.

Du skal bare lægge en kommentar til dette indlæg, så trækker jeg lod PÅ ONSDAG!. Husk at vedlægge email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

43 kommentarer:

Lise sagde ...

Jeg ville ønske jeg kunne lide kaffe, for det dufter helt forrygende. Og den kaffe du skriver om "Latte Grande Triplo med hasselnøddesirup" - det lyder som en hyggelig drøm.

Men for mig er nydelsen en kop sort te (fx earl grey) med mælk - intet andet :-) og jeg kan smile og blive helt stille når den serveres for mig.

Laura sagde ...

Min yndlingskaffe er en latte lavet med 2/3 almindelige bønner og 1/3 chokolatecherry-bønner fra Kronen i Aalborg. Det skal helst være min mand som brygger, så den kan indtages lige her i sofaen.
Laura

Unknown sagde ...

Hej Julia Fed Konkurrance... min ynglings er deres Ice Blend... med mint selvfølgelig for den kan nemlig drikkes hele året... hvis kaffen skal være varm så er en cappochino (eller hvordan det nu staves)aldrig af vejen
- KaTTen

Frau Putz sagde ...

Latte - helst med fancy mælke-kunst på toppen, hvilket er virkelig beundringsværdigt.
Det kan få mig til at smile.
Men jeg ender som regel hjemme, hvor jeg drikker French Press med minimælk...
Har desværre ikke lige en café i nærheden som indbyder til strikketøj og sofahygge.

Helle K. sagde ...

Jeg har aldrig smagt andet end helt almindeligt kaffe på kaffemaskine, så måske var jeg en oplagt vinder ;) - selv en gammel "hund" kan vel lære nye tricks?

Anonym sagde ...

Jeg elsker min kaffe sort, men kan ikke rigtig tåle den, så aftalen med min mave er at jeg får lov at drikke en lækker cappuchino eller latté en gang imellem i stedet for ;)

Julia sagde ...

Jeg elsker lydbøger. og kaffe. og kaffe og kaffe. Fik jeg sagt kaffe? Og er Baresso-FAN! Store kram til dig Julia.

Frida sagde ...

Hvis jeg går forbi Baresso og det oftest en iskaffe "to-go" der kommer snigende på vejen :) Mmmmm nu blev jeg helt lækkersulten...

Kathrine sagde ...

Aj - lige en giveaway efter mit hovede! Og så fra Odense, hvor jeg snart skal besøge min meget kære veninde - som ikke bare er sød, men som i sandhed er min kaffesøster. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg give gavekortet til hende. Som mor til to friske små-gutter og flittig studine trænger hun ikke bare til kaffe, men til god kaffe.
Min email er: kathrinefg@gmail.com

- Kh Kathrine

Anja sagde ...

Americano. Med en sjat mælk i - og hvis baristaen er flink, får jeg en lille bitte kande med varmet mælk, så jeg selv kan fylde op. Så er jeg i kaffehimlen. Jeg kommer ikke så tit på Baresso, men nu skal jeg snart på barsel - og så kan man jo trænge lidt til en kaffe, ikke? Jeg lover, jeg vil tage mit strikketøj med derned, hvis jeg vinder! Min email ar anja snabel-a pipfugl dot dk :)

Helle sagde ...

Hmmm elsker duften af kaffe men ikke smagen,Til gengæld elsker jeg masser af The gerne Thai the som jo er det samme som kaffe elskere med deres latte ;-))

Hanne Eriksen sagde ...

Jeg er da også med på en lille konkurrence.

Jeg har været den helt store kaffedrikker. I dag er jeg lidt mere til te. Mine favoritter er frisk ingefær eller frisk mynte. Men jeg tager gerne en god kop kaffe på Baresso.

Fedt initiativ, Julia!

Kh. Hanne

Marianne sagde ...

hej julia

har hørt at Baresso odense skulle ha´en fantastisk latte :) lyder fantastisk hyggeligt at sidde der med strikketøj headset og kaffe....
måske vi kunne dele...... hvis det blev mig :)
kh

Er mest til latte.....
fam.agerbo@mail.dk

Anette sagde ...

Sådan helt almindelig Cafe Noir frisk fra kaffemaskinen. I byen er en chokokaffe eller iskaffe ok ;o)

Line sagde ...

Hos Baresso kan jeg bedst lide Latte Tiramisu, med Latte Choc Orange som nr 2. Og så kan jeg rigtig godt lide Ice Blend guld mint hvis det skal være koldt.

På trods af, at jeg slet ikke drikker sort kaffe, synes jeg at en latte skal SMAGE af kaffe - hvis ikke bliver det nemt for sødt

Irene sagde ...

Sådan en helt almindelig Latte med et enkelt shot kaffe og skum lavet på minimælk:-)

Annette sagde ...

Åh hvilken fristelse...men jeg er mest til cappuccino (med lidt ekstra sukker) eller chokomocca eller bare en alm american coffee...
og vinder jeg, så kommer jeg da til Odense og drikker kaffen...
;-))
(mail: lyngbystrik(a)yahoo(.)co(.)uk

Louise E sagde ...

Helt sort og rygende varm...uhm

ThinkingSpace sagde ...

Jeg er helt klart til en Latte - og helst i godt selskab. :-)

Dorthe sagde ...

En kæmpe latte machiato til mig - eller en chai-latte (den kommer man jo næsten i julestemning af) - en god lydbog (gerne med Paul Becker som oplæser) og så lækkert hjemmespind i merino eller silke mellem fingrene - ja så kan alverdens ulykker omkring mig ske - jeg opdager det ikke :-)

Men herhjemme - en choko-kaffe fra Kronen i Aalborg lavet på god 25 år gammel Bodum Chamboard kande - det går man nu heller ikke galt i byen med :-)

/Dorthe, Aalborg

Ida/FarEastLogbook sagde ...

Jeg drikker ikke kaffe, men elsker al slags the specielt chai tea latte! Yum!

Lisbeth sagde ...

Hmm, barraso kaffe eller chai.. Det er bare altid godt.

Tak for opskriften du har sendt :)

Kh Lisbeth

Karina sagde ...

En god gang stempelkaffe, lavet på nymalede bønner eller en latte i hyggeligt selskab.

christunte sagde ...

Uhm - Baresso! Min yndlings må være Latte med karamel eller tiramisu, og hvis det skal være totalt extravaganca, så den med en Guldbarre.... Mums!

Stine sagde ...

En stor latte på baresso - helt alene og gerne i en af de dejlige sofaer - det var i lang tid min belønning til mig selv, når jeg havde klaret noget eller haft nogle hårde dage.
Nu bor jeg ikke lige i nærheden af en baresso, men når jeg kommer fordi benytter jeg ofte lejligheden til at nyde en latte.

Britt sagde ...

Latte - uden tvivl en stor latte. Det hitter hos mig, NÅR jeg altså drikker kaffe. Jeg er også mest til the, men når jeg så skal ha' kaffe, så skal det helst være en af de gode, og uden tvivl en latte.
Email: kamelen(a)blomsterriget(.)dk

Charlotte sagde ...

Jeg elsker at slappe af på Baresso med en god bog eller min computer (og bloggen). Jeg skifter lidt mellem en Ultimativ Mint med det hele og en Chaiz. Alt efter humør :)

Mia sagde ...

Sikke en lækker og ikke mindst velduftende giveaway.

Jeg deltager meget gerne.
Smil fra Mia

Benedicte sagde ...

Jeg holder meget af en cortado, men er heller ikke bleg for en god dobbelt latte. Hjemme er det stempelkaffe, da vi ikke har nogen form for espressomaskineri.

My-Own sagde ...

Det lyder da skønt. Jeg er jo kaffedrikker, så deltager meget gerne i denne Give-away :-).

Marianne sagde ...

Normalt er jeg latté pige, men på Baresso ender jeg oftest i en iceblend med chokolade.

Sikke en fin give away!

Miranne sagde ...

Liker godt den irske kaffe :o)

Emilie sagde ...

Må indrømme at jeg ikke er så meget til kaffe - men elsker derimod Barassos thai the - uhm.. Så her ville jeg også kunne bruge gavekortet.. Tror jeg må forbi en af dagene efter sådan en.. :)

Stine sagde ...

Uha - elsker latte grande og iceblend, men er også til chai latte og hygge med alm. the :o)

Prophecy sagde ...

En stor stor latte til mig, gerne i samme filial som dig ;o)

Micha sagde ...

Er ikke vild med kaffe, men en god kop te siger jeg ikke nej tak til :)
KH Micha

*lume* sagde ...

Jeg elsker bare TE og nøj sikke da skønt de ville sponsorere et gavekort. Jeg håber da jeg vinder ;0) Mvh Dorthe

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Kunne da godt lige trænge til sådan en Baresso tur..mmm

Anonym sagde ...

Mmh :-) Sikke da en skøn give-away, som jeg meget gerne vil deltage i!
Jeg er ret vild med deres kaffe med tiramisu-sirup, og iceblend med guldknas :-) (Og så er deres iceblend med passionsfrugt og te nu også god!)

Min mail er emmahaa@mail.dk :D

Birgitte sagde ...

Jeg ved lige hvor den nærmeste baresso er, og jeg vill nyde at sidde i det fjerneste hjørne med en god the og et strikketøj.

Lene sagde ...

Uhm elsker kaffe, og er har ikke en bestemt favorit, men er vild med at prøve når der er nyt på Baresso, og kan da sagtens se dig for mig med strikketøj og lydbog, må tage et kig efter dig næste gang jeg er deroppe, sker ikke så tit lige nu, men måske vi kunne lave et strikkemøde deroppe, kunne være hyggeligt.

Home by Bianca sagde ...

Uh jeg kan da lige nå at være med her!
Er ikke den store kaffedrikker, men deres the er virkelig skøn! Der er ikke noget bedre en bare at sidde og hygge og kigge ned på Vestergade.. Helt sikkert et af ynglingsstederne i Odense :D

mette b sagde ...

Jeg elsker en latte med et enkelt shot kaffe og helst lavet på soyamælk :D

Lækker giveaway!