Klokken er 08.32

... og vi står klar med hele vores liv pakket i kasser. Lige om lidt begynder det sådan rigtigt. Det er så stort og jeg glæder mig så enormt meget til vi er kommet på plads.

Så dukker tankerne op... hvad synes Ellen om alt det her? Får hun et chok, når hun kommer hjem til et nyt hjem i aften? Skal hun sove inde hos mig den første nat? Vi har alle sammen snakket om at vi skal flytte. Snakket om de nye værelser og alt det nye, der sker i disse dage. Åh, hvor jeg håber det bliver en god oplevelse for os alle 4!

Desværre har 3 af vores muskelmænd meldt fra i dag - de er alle 3 syge - så jeg vil ønske dem god bedring og glæde mig til at se dem i vores nye hjem en anden dag.

Til resten af det Fantastiske Flyttehold, vil jeg skrive at vi har handlet drikkelse og at dagens frokost bliver pizza. Come on, people - we can do it!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

God flytning og held og lykke med alt det nye :-)

Julia Zahle sagde ...

Tak Anne. :-)

Gubbi sagde ...

Årh, hvor lyder det bare spændende! Er glad på jeres vegne! God flytning

Ulla V. sagde ...

Kære Julia!
Sikke en dejlig dag i har i vente - jeg husker tydeligt hvor vidunderligt det var at skulle flytte til sit helt eget hus. :))

Jeg hepper på jeres muskelmænd og håber at i når rigtig langt på denne skønne solbeskinnede søndag. :))

Kludemutter sagde ...

Kan godt forstå hvis du er ved at revne over den nye fremtid i hus ;)

Held og lykke med flytningen og jeres hus.

Yt.

unikarina sagde ...

Åh hvor lyder det dejligt at skulle flytte. Jeg håber at I bliver glade for jeres nye hjem - og du skal ikke være så bekymret for at dine ting fylder mere end de andres. Kreative ting er "tunge" - og så er man nødt til at fordele vægten i mange kasser ;o).
Ha' en god flyttedag

Anonym sagde ...

Kære Julia
Jeg håber, at I er kommet rigtig godt på plads i jeres nye hjem! Hvor er det bare spændende!
Held og lykke og gode ønsker!

Bettina sagde ...

Mange tanker og minder flyder rundt af at læse om jeres flytning; Vi gjorde skiftet, da Anna endnu blot var lille, men fra dag ét fik vi skabt minder om hende i det nye hjem, for hun tog sine første selvstændige skridt ved hjælp af flyttekasserne i det nye hus, hvor vi stadig bor. :o)
God fornøjelse og alt muligt, med at skabe minder og sammenhæng fremover. Det bliver SÅ godt! :o)