Den der Give-away...

Ja. Det der jul og det der eksamen... ej - jeg glemte det. Ingen undskyldninger - for der er ingen undskyldning for at glemme at trække vinderne af de uldne sager.

Jeg trækker lod senere i dag, så hvis du gerne vil vinde, så smid en kommentar til indlægget, jeg linker til her: Har du fået nok?

Vinteren er sandelig kommet over det lille Danmark. Det er en bitter-sød oplevelse, for jeg synes det klæder Landet med de mange Træer umanerligt godt at være dækket i sne. På den anden side, får det mig til at savne Landet med de store Vidder og det giver stik i hjertet. Jeg savner ganske enkelt min far, så det gør ondt og det gør det ikke bedre at jeg ved han sidder deroppe og savner sine børn og børnebørn. At se Julehilsen til Grønland får mig til at spontangræde hvert 2. minut, og det var lige akkurat, hvad jeg gjorde i går. Både fordi jeg bliver glad og trist på samme tid.

Ungerne leger lige nu - Ivalo har fået kappe på og er en superhelt. Ellen er i skrivende stund ved at blive puttet sammen med sin dukke mens Ivalo laver sin bedste mor-imitation. Det er som at få et spejl stukket foran sig - og jeg kan lide, hvad jeg ser. Der bliver nusset, møsset, aet og det alt sammen på en meget sirlig måde. Det sirlige har de fra deres far - jeg er et rodehoved.

Om lidt begynder julerengøringen - det bliver fedt, for jeg sætter rock på stereoen og med de to tøser rendende om benene, ved jeg bare det bliver sjovt. Især fordi de gerne vil hjælpe.

3 kommentarer:

Mette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mette sagde ...

Det gør mig ondt med din far! Jeg forstår godt dit savn! Jeg savner min far uendeligt meget, og især her i juledagene.

Kan I hav en rigtig god jul og et godt nytår?

Unknown sagde ...

Hej Julia
Jeg forstår dig godt med hensyn til
din far som jo er langt væk fra lille danmark. Det er jo lige så smukt her med alt den sne. Knus til dig og din familie, og tak for de mange søde historier i dette år og håber på lige så mange i det nye år.
Kram Dorthe