2011, hvad nu?

Nytårsaften. Og nat. Nytårsfesten var vel en af de bedste fester, jeg længe har været med til. Der var skønne mennesker - virkelig skønne mennesker, som jeg er så taknemmelig for at have i mit liv og som jeg vil gøre mere for at beholde i mit liv.

Jeg fik også flere komplimenter, som jeg blev glad for. Jeg fik også en ikke-kompliment. Eller en sviner, pakket ind i en kompliment. "Du er så smuk. Dine øjne er lige som Cleopatras. Bortset fra hun var tynd. Det er du ikke". Og der var flere forsøg på at ramme mig fra det samme menneske. På samme måde som der er mennesker, jeg glæder mig til at være mere sammen med i dette nye år, er der også folk, der skal fravælges.

Tilbage til de gode. Det var som om jeg faldt til. Eller nok mere blev bekræftet i at det var de helt rigtige mennesker, Ålen og jeg har valgt at have i vores liv. Og jeg er så glad for at de også ønsker os.

Der blev danset, holdt i hånd, kysset og grint. Der blev nydt sauce og bruschetta, rødvin, hvidvin, øl og så meget andet. Så det næste år skal handle om at blive ved med at nyde. Nyde livet. Faktisk ikke så meget anderledes end det jeg gjorde i 2010...

8 kommentarer:

Marianne sagde ...

lyder som en dejlig fest i har været en del a´ - men forhåbentlig overskygger alle dine positive komplimenter de lidt negative....
- måske der er en der misundelig (fydaføj)...... dejligt at høre at du fortsætter som du slap...
kh♥

Julia Zahle sagde ...

Marianne - alle de gode oplevelser overskygger langt den ene dårlige. Og ja - hun ER misundelig. Derfor er de sidste par år gået med at bære over med kommentarerne. Nu gider jeg ikke mere, nok er nok.

Det var den fedeste fest, hvor der blev drukket, spist og grint. Og jeg havde ikke tømmermænd dagen efter. God afslutning!

Anonym sagde ...

Hvem filen har bestemt at tynd er lig med smuk? Det har mere noget med udstråling at gøre, og på de billeder jeg har set af dig er du SMUK! Godt Nytår

fra
fru Jensen
Gudhjem

P.S. kan nu godt forstå du vælger vedkommende fra i fremtiden, når der findes så mange gode mennesker at vælge til.

ea-o sagde ...

Sagde hun virkelig det???!! Jeg har aldrig mødt dig eller for den sags skyld set et billede af dig i hel figur, men det er jo også underordnet. Jeg elsker at følge med i din blog, du er en gudsbenådet strikker, ja du har også smukke øjne kan jeg se på dit lille billede og.... nej altså, sagde hun virkelig det??!! Jeg tror du har ret i at du må holde dit (smukke) hovede højt og vælge hende fra.

Bettina sagde ...

What?? Jeg er lidt sent rundt i Blogland, men jeg er da lige så forundret som fru Jensen! Hvad er det for en bizar, verdens-...nej menneskefjern attitude at lukke ud! Øjnene siger SÅ meget om mennesker, og nok har jeg kun mødt dig en enkelt gang IRL, men jeg ved, hvornår jeg møder varme, og det gjorde jeg hos dig. Indpakning er SÅ ligegyldig, og både få kilo og flere kilo kan klæde sig så perfekt, at det ses i deres øjne, i deres udstråling, som du har læssevis af.

Dortheivalo sagde ...

Sikke et lille menneske du har mødt.. jeg har kun set dig på billeder, som du selv har lagt ud og jeg ser en varm, positiv person. Godt nytår til dig.
Håber ikke du møder flere "små" mennesker foreløbig/igen.

Julia Zahle sagde ...

Det var en ægte WTF-situation. Der blev kortvarigt stille om bordet, da hun sagde det. Og ja, hun sagde det midt i maden!

Ud til højre med hende - og mere fokus på de mennesker, der vil mig godt. For dem er der heldigvis langt flere af.

Godt nytår til jer også.

Anonym sagde ...

Jeg smågriner stadig om den historie. Jeg fortalte også Moni, men hun kom mig i forkøbet: hun læser din blog:)