Improvisationsmagi. Kreamagi?

Jeg tror at der sker magi mellem det planlagte og det uventede. Når man bliver nødt til at improvisere og finde på noget nyt.

Jeg opdager hvad jeg er god til og jeg finder min kreative sans frem for at få alle ender til at nå sammen.

Jeg opdager hvem der er der, når det brænder på og hvem der ryger ud til højre. Det er egentlig OK, selvom jeg til at begynde med brugte en dag på at ligge i fosterstilling og ikke kunne overskue andet end færdiglavet mad fra fryseren til morgenmad klokken 13.30.

Men lige så stille fik jeg overblikket. Støtten kom fra de rigtige - barnepassere, chefer, veninder, kollegaer, uni og Ålen. Selv pigerne har været dejlige og opdragelsen har er gået mere ud på at rose alt det, de gjorde rigtigt frem for at sætte grænser og sætte i skrammekrog.

Mit skoleprojekt er ændret. I noget, der føles som sidste øjeblik er alle mange planer omlagt og der er rejst ekstrahjælp ind, så det igen føles rigtigt og overskueligt. Nu ved jeg i det mindste hvem, hvad og hvordan. Det bliver stadig godt (bare anderledes) og jeg glæder mig rasende til at have 6 ugers praktikplads og til at være sammen med 10 skoleklasser fra Nyborg.

Så midt i alt det her kaos, skete der magi og det føles næsten som Hogwarts med Ron, Hermionie og Harry. Med samarbejde, mod, held og hurtig tænkning lykkedes det at besejre Voldemort.

Samtidig med jeg pms´ede vildt og midt i det hele er der kommet endnu en reol op i mit studie (værelse) og jeg kan få det sidste på plads. Der er flere ting, bøger, uld og andet godt her på 1. sal end der er nede i stuen. Jeg elsker det.

Midt i alt det her har jeg fundet ud af hvor vigtigt det er for mig at omfavne min kreativitet. Hvor satans vigtigt det er at bruge den, også i situationer hvor man ikke regnede med den hørte til. For kreativiteten er det, der holder mig i gang og det, som sørger for jeg synes det er sjovt, når der skal tænkes stærkt. Det er her, magien sker.

Så det er, hvad der sker bag Aalerusen i denne tid. Magi. For der er brug for den.

4 kommentarer:

Linnea skriver: sagde ...

Dit indlæg er læst med interesse og forståelse. Kan især nikke genkendende til den med at huske kreativiteten som een af vores vigtigste ressourcer. Ikke nødvendigvis for alle mennesker men hvert fald for nogen af os.

Unknown sagde ...

Fantastisk !

Frau Putz sagde ...

Pyyh... Det lyder som om der har været nogle af de helt store problemer ind over... Godt du har magien til hjælp - og god opbakning fra alle dem, der er omkring dig.

Kreative udfoldelser har jeg også indset er en meget vigtig del af mit liv. Jeg bliver simpelthen så grumpy, hvis der i en periode ikke er mulighed for at lave noget sjovt med mine hænder... Visner en lille smule indeni, hvis det hele går op i arbejde, rengøring, madlavning, hverdag, pligter...
Det går heldigvis bedre med at finde tiden i takt med at børnene er blevet større.

Jeg håber magien varer ved, lige så lang tid du har brug for den.

KH Karina

Knitting sagde ...

Very nice .. I will share with my friends. Thanks