42 gram tankeløst garn

Mønster: Mit eget. Eller. Det er jo egentlig ikke et mønster; det er blot x antal masker slået op på en rundpind, strikket ret indtil næsten alt garn er brugt, hvor man til allersidst lader 1 eller 2 masker falde helt tilfældigt.

Garn: Sekku fra Noro. Et dejligt garn, (der i øvrigt kan handles her) med de skønneste farveskift. Garnet er 1 trådet og består af bomuld, uld, nylon og silke - og er dermed yderst velegnet til sommer-strik. Jeg kan se lette sommerveste strikket på 4 eller 5 mm i dette meget tynde lækre garn... mums.


Garnet er ikke svært at strikke med - i hvert fald ikke på pind 3,5 mm og rundt i ret. Men - der var enkelte gange, hvor garnet snoede om sig selv - derfor vil jeg anbefale at strikke fra ydersiden af nøglet. Jeg kan kun forestille hvor trælst det ville være, hvis man strikkede inde fra nøglet... Jeg har kun brugt 42 gram af nøglet til tørklædet her - de resterende gram er brugt til strikkeprøver.


Se projektet HER på Ravelry. Der er links til garnet, hvor du kan se hvad andre har strikket i garnet.

2 kommentarer:

Sifka sagde ...

Tankeløst, hjernedødt...jeg er på. Kører nok ind, og køber garn i dag. Hvor er det smukt, og efter min mening helt hippie. Lige som jeg kan lide det.

Jeg har ikke rørt en strikkepind i meget, meget lang tid. Dette er lige det projekt jeg vil kunne vende tilbage på.

1funkyknitwit sagde ...

This is really cute I love the colour changes in the yarn :)