Sig fra!

Vores barnevogn blev smidt ud. Den stod i min mors kælder og blev smidt ud af en vicevært, der påstod at vores pæne barnevogn var jordslået og rusten og fyldt med affald. Det passede ikke.

Det ville vi ikke finde os i - så efter mange måneders bøvl var vi endelig i retten her først i April.

I dag fik vi rettens ord for at min mors udlejer ikke havde ret til at smide barnevognen ud.

Ud over at vi havde bøvl med vores tidligere udlejer, var det irriterende og bøvlet at skulle til at tage hånd om noget, der ellers kunne have været ordnet uden om retten.


Man skal ikke finde sig i hvad-som-helst. Og jeg er glad for vi ikke fandt os i at de smed vores pæne og yderst velholdte barnevogn ud.

YES!

4 kommentarer:

Pernille sagde ...

Sådan!

Dianna sagde ...

Sådan!! Et eller andet sted, så kunne udlejeren jo spørge jer om barnevognen skulle smides ud, frem for bare at smide den ud. :)

Pernille sagde ...

Sjovt nok... har vi lige fundet ud af at vores klapvogn mangler. Den er gammel og ikke specielt pæn, men fuktionsdygtig og låst inde i barnevognsrummet. Mine børn er store nu, så det er ikke så tit den bliver brugt, men da vi ingen bil har er den rigtig god, når tunge ting skal transporteres..
Jeg fik fat i en af gårdmændene, men de har ikke smidt den ud. Nu kan jeg så ikke lade være med at tænke om en af de nye beboere med barne/klapvogne har synes den fyldte for meget og ikke blev brugt, og tænkt den skulle væk....
Jeg tænker lige over, hvordan jeg pænt kan gribe den an!

Og glæder mig over jeres medhold.. måske er der håb :)

Karin aka Guin sagde ...

wow - folk kan stadig overraske! :o/ På andre tidspunkter heldigvis også på den gode måde :)