... Jamen - jeg sagde det jo!

Denne i en mere aflang version - med nogen indbuk, bare fordi jeg lige fik lyst til det. Knap-lukning og fine, fine håndtag. Den gule knap er helt rigtig og de små glasperler købte jeg i dag på Kunsthåndværker-markedet på Lumby Mølle.

Ivalos nye yndlingsbukser blev også købt på markedet, de allerede er i vaskemaskinen, fordi hun gerne vil have den på igen i morgen - de er i øvrigt syet af den meget kyndige værkstedsmester nede på Kulturmaskinen. "De er mavestykkebukser!" udbrød hun - det, vi andre kalder smækbukser.


Et lille kig ud i vores lille have, som ikke har set skyggen af noget havearbejde endnu. Havde besøg af meget havekyndig haveblogger, der fortalte at haven ikke er ramt af ret meget ukrudt og enddog har mange stauder. Jamen dog. Her gik jeg og troede det var ukrudt det hele...

8 kommentarer:

Sifka sagde ...

Den er skøn!

aj am sagde ...

Glæder mig til at se den lilla!!!
Og tak for en hyggelig dag :)

Lone Rafn sagde ...

Pragtfuld!!
Jeg er imponeret over din ihærdighed med den der hæklenål ;-)
og helt klar til selv at gå igang med nogle taskeprojekter.
:-)
LoneR

Anonym sagde ...

Hvor er den skøn! Meget inspirerende :-)

KatogPult sagde ...

Skønt skønt Julia + tak for de meget flotte ord.... men værkstedsmesteren er klar til at tage imod flere dejlige brugere

1funkyknitwit sagde ...

Very retro - great handle and the yellow button looks very smart :)

Helle T sagde ...

Den er super fed. Jeg har længe tænkt mig at lære at hækle og jeg er helt fortabt i dine tasker. Holder du kurser? Hvis du gør vil jeg gerne deltage.

Julia Zahle sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.