Pas på - måske smider du alt. hvad du har i hænderne

Hæklenålen er 9 mm. tyk. Så kan du nok forestille dig, hvor stort selve "nøglet" er. Jeg fik smuglet det her garn med hjem fra Tanterne, inden de overhovedet havde fået pakket dem alle ud - forelsket! - det var, hvad jeg blev, da jeg så den. Jeg fik også øje på nogen neon-farvede nogen et sted, som jeg også må med hjem inden I har taget dem med hjem.

Jeg nåede ikke engang hjem, før jeg begyndte. Et par forsøg og stadig med iver i behold fik jeg rigtig fat om en idé, da jeg kom hjem. Glemte alt om aftensmad og da jeg er heldig at være udstyret med en dejlig Åle, stod han for aftensmaden, mensjeg hæklede løs.


Bordskåner? Ja, det kunne det sagtens være. (Og bliver det måske af den aller-sidste rest) Men nej. Jeg fortsatte. En idé havde printet sig fast i nethinden og jeg kunne slet ikke holde op.
Så jeg fortsatte og fortsatte. Jah - det er ikke nødvendigvis lige så nemt som med en 3 mm. hæklenål, men det går stærkt - og det er sjovt.

Garnet er faktisk t-shirt stof. Genbrug og findes i mange, mange skøre farver. Også skønne farver. (Jeg skal have nogen af de skøre!) Nu er det bare et plus, at det er genbrug, hvis du spørger mig.


En kurv? Brødkurv? Garnkurv? En skål til søde appelsiner?Efterhånden som jeg fik mere og mere højde på, blev nøglet mere og mere slattent. Ikke at det gjorde mig bange for at mangle noget - jeg blev samtidig meget overrasket over hvor mange meter, der kan være i sådan noget tykt garn/t-shirt-noget.


Næh, næh. En taske. Min søde veninde Tine legede lige modella (for hun er så pæn og go´ til det). Tasken skal fores oppe i Odenses Mest Oversete Skat, jeg håber jeg når det inden de holder sommerferie. Der skal et par lommer i og foret skal være i en vild farve. Jeg har planer om at foret skal stikke op af tasken og skal lukkes med en anorak-lukke-dims. Aaarmen - den bli´r så fin!


Der blev lige til en lille pung også. Den skal der en lynlås i. Og der er stadig en slat garn tilbage endnu!!! Jeg må lave den der bordskåner her i aften.


OBS - Garnet er så nyt hos Tanterne, at det ikke er i net-shoppen endnu - men ring til dem eller kig forbi butikken, hvis du heller ikke kan lade være med at hækle din egen genbrugstaske(r).


9 kommentarer:

Sidsel sagde ...

Årh hvor fedt! Det garn må jeg også prøve - og fed taske du lige fik produceret. Glæder mig til at se den med for i.
Vildt inspirerende med nye garntyper.

Jane Birke Nielsen sagde ...

Hold da fast, hvor er det en flot taske.

trinesoehest sagde ...

Hvor fedt!!! Fedt garn og FED taske. Godt gået :-)

ea-o sagde ...

Hvor er det fedt. Nu kommer jeg ikke lige forbi Odense i den nærmeste fremtid - tror du ikke det kommer på shoppen?

Signest sagde ...

Jeg tror jeg har været forbi det her indlæg de første 10 gange, og måske er jeg ved at udvikle et lille crush på det der garn.
Og på den fede taske du har lavet ud af det.
Hvem der dog bare boede i Odense... *suk*

Må eje!

Louise sagde ...

Top fedt garn! Det er virkelig mange muligheder!

Anonym sagde ...

Hvor er det et fantastisk garn! Og sikke en skøn taske du lige fik lavet i et snuptag. Glæder mig til at se den helt færdig. Må da en tur til Odense, bor i Svendborg, men er dog ret tit hos Tante Grøn og berige mig med alle deres skønne garner og andre lækre ting og sager.
Forøvrigt en ret flot detalje med den gule frise på huset.
Fortsat god aften.
Hilsen fra Sydfyn Jeanne

1funkyknitwit sagde ...

I purchased some of this stuff this week also and I LOVE it too - I really like what you've done with it Julia and the colour is wonderful.

Anonym sagde ...

Garnet hedder zpagetti og fåes i flere Web shops :-) Virkelig fed taske :-)