Så blev jeg glad

...Eller bare endnu mere end jeg var i forvejen.
Tror jeg vil hænge ud nede ved Tanterne MAJET MAJET mere end jeg gør i forvejen. Overhørte en kvinde snakke om Nessie. Tante Susanne var hurtig og sagde Nessie´s mor var i butikken og så var det jeg blev så glad, at jeg vidst nok kom til at få en lille bitte mikro smule vand i øjnene, da kvinden sagde at Nessie er cult.
Det viste sig hun bor i Sverige. Hvor sejt er det lige???7 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Megasejt.. glæd du dig bare - og vær vildt stolt

Fruen sagde ...

Sejt, thumbs up.
Nessie er bare super lækker.

Elsebeth Solskin Christophersen sagde ...

Det er også bare et genialt sjal/tørklæde! Jeg har det også på min to-do liste.
Men fedt at du lige var der og hørte det!
Knus Elsebeth

Sidsel sagde ...

Helt fortjent :-)

Anonym sagde ...

Hvor sejt. Hvis det var mig havde jeg nok ikke kunnet nøjes en en mikro tårer.
Jeg vil da osse være cult, så jeg finder straks garn og pinde frem igen.

Merete sagde ...

Men det var da kult at møde dig :-) Hvor tit er det lige man møder en som har designet noget man næsten lige har strikket? Følte mig godt nok lidt nørdet da jeg ude på gaden fortalte min venninde om vores møde. Det skal man vist være inkarneret strikker for at forstå. Men det var hyggeligt at hilse på dig.

Anonym sagde ...

Goddag *sms*

Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

Mange knuser fra Dytbat/Lise