Til Fyns Hoved og hjem igen


Fordelen ved at bo her på Fyn, er at der ikke er langt til vandet uanset hvor man kører hen. Og der er mange smukke steder at besøge.

Med Ivalo og Ellen er det næsten ligemeget hvor vi tager hen, bare de kan få lov at kaste sten i vandet. Jeg lokkede dem med op på en bakke fordi jeg fik øje på nogle får, men selvom jeg synes det var hyggeligt at tage billeder af landskabet og familien, proklamerede Ivalo at hun kedede sig og hellere ville ned og kaste med sten.

Vi vendte næsen mod havet igen.

Nede i vandet var der vandmænd. De fik rørt ved den - Ellen var ikke begejstret - hun prikkede til den med sin lille pegefinger, mens Ivalo var tæt på at give den en krammer. De fik begge dyppet fødderne i vandet - mens jeg gik på jagt efter edderkopper med modella-lyster. Desværre nåede jeg ikke at få knipset nogen.

Vi fik handlet til rundt´num´er (u´tales på fyyynsk) på vejen hjem og jeg sneg mig til en eftermiddagslur og blev vækket til aftensmad, der bestod af stuvet hvidkål, nye kartofler og frikadeller. Det´ jo slet ikke så ringe, synes jeg.
3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Fyns Hoved er et skøønt sted, måske mere for voksne end for børn :! , på den anden side, der er jo masser af sten at kaste med :)
Lyder som en helt igennem dejlig dag, og maden = uhmmnamnam

P.s. Husk at tjekke for flåter/ tæger, der er vildt mange deroppe.
Dejlig søndag når i når til det

Pernille sagde ...

Det lyder som en fantastisk ide :)

Fynpige sagde ...

Skønt sted !! Tog i ikke forbi Kerteminde til kirsebærfestival....der var vi fredag og spiste en kæmpe kirsebær Softice !! 'smil'