En lille teaser


Der har været fuld gang i farvningen her i Aalerusen. Jeg har været rundt efter garner, jeg kunne prøvefarve - og jeg har fundet garner, der er utroligt nemme at arbejde med og som tager smukt imod farven.

Dette er kun de indledende runder - men garnerne vil kunne købes på workshoppen. Jeg har valgt at kalde mine garner KNIT ME - og ind til videre findes de i KNIT ME sock og KNIT ME lace. Jeg har forsøgt at lave farver, der kan sættes sammen, men også fungerer hver for sig. Og for nu at være helt ærlig, så synes jeg det er gået rigtig godt.
___________________________________________________________________________________

Ålen skal opereres i morgen. Vi er begge lidt nervøse og på stikkerne - men Ålen glæder sig trods alt mest til ikke at have ondt mere. Jeg håber sådan han får en god heling. Og så håber jeg at jeg kan finde ud af at køre bil i København. Derfor - bær over med mig, hvis I ser mig dumme mig.

Jeg selv - jeg har rundet minus 12 kilo - så jeg er ovenud tilfreds med mig selv. Faktisk danser jeg en "jeg-er-sej-dans" hver gang jeg føler mig sej. Det kan sagtens ske flere gange om dagen. Hvis ikke jeg var lidt hæs, ville en "jeg-er-sej-sang" også kunne høres.

Ungerne har lidt ondt i halsen - men ikke noget der kan fikses med pinicillin. De skal være sammen med Mormor her i huset, mens Ålen og jeg er på Sjælland. Ind til videre får de lidt hostemedicin (det hjælper også om natten). Ellen sover elendigt for tiden - jeg har ikke fået flere nætters anstændig søvn, så Mormor har endnu engang reddet dagen ved at tilbyde at passe Ellen i nat. Det skulle nødig hedde at kørslen bliver usikker på grund af træthed...

Og så var det meningen det nye semester skulle begynde i morgen - men de må undvære mig et par dage. Jeg glæder mig ellers til at komme igang igen. Selvom jeg nu også er ret tilfreds med at farve garn og deslige...

12 kommentarer:

Ann sagde ...

Wau! Sikke skønne garner og lækre farver!
Det ligner den slags garn, jeg næsten ikke kan nænne at strikke af. Vil blot se og føle.
Godt, at du kalder det Knit Me, for ellers blev det måske aldrig strikket.

lazy sagde ...

Hold op hvor er det flot. Fine farver.

Fie sagde ...

Hvis man nu har forelsket sig i en farve eller to (eller flere) men ikke har mulighed for at komme med på workshop, vil der så være mulighed for at købe noget af garnet på anden vis?

Mette sagde ...

Sikke farver, Julia. Jeg er forelsket i det gule. Held og lykke med operationen.

Julia Zahle sagde ...

Fie - jeg vil gerne sætte det til salg her på bloggen, efter workshoppen. Hvis der altså er noget tilbage.

Ann - ja - det var tanken - at det skal indbyde til at blive strikket af! STRIK MIG lyder bare ikke lige så fedt, synes jeg.

Lazy - Tak. :-)

Mette - Dén er også en af mine favoritter.

Der er flere garner - se på workshop-siden - der er listet en hel del flere op.

Fie sagde ...

Så vil jeg vente utålmodigt og håbe, at der er noget tilbage :)

Anonym sagde ...

Kære Julia
Sikke nogle helt fantastiske flotte farver dine garner har, og ja navnet Knit Me er jo ganske passende, for man kan da ikke holde fingrene og strikkepindene fra dem. Er helt vild med, ja med dem alle! Håber der bliver nogle tilovers. Hvor mange har du plads til på dit workshop? eller er det først til mølle princippet? Bor selv i Svendborg, og vi er nogle strikketøser, som jo helt sikkert kunne finde vej til dig og dit lækre garn.
Hilsen fra Sydfyn Jeanne

Hygge-Strik sagde ...

Tillykke med dit nye garn og det flotte vægttab, det er supergodt gået af dig.

Irene sagde ...

Smukke farver og lækkert garn:-) Hvor er det ærgerligt, at jeg bor så langt væk - ellers ville jeg gerne have deltaget i din workshop. Nu vil jeg nøjes med at holde øje med om der kommer garn til salg på din blog:-)
Held og lykke med din mands operation!

helle nielsen sagde ...

Sikke da nogle farver - de ser vildt lækre ud...
Og pøj-pøj med manden. Hvis i skal køre i myldertiden, så husk at beregne rædi-rædi god tid - selvfølgelig afhængig af hvor han skal oprereres.
Hilsen Helle (fra sjælland)

Anonym sagde ...

Held og lykke med hans operation.
Og sikke noget flot garn!!

unikarina sagde ...

Smukke, smukke garner du har farvet. Lækkei for øjet - og forhåbentligt også at bære.
Håber at operationen er gået godt - og det gør godt for Ålen.
Flot med dit vægttab... Råb du bare højt over din sejr.