Og vinderne er....:


Jeg kan med stor fornøjelse fortælle (skrive...?!) jer, at der er blevet trukket 3 heldige vindere. Det er Ålen, der har valgt ud fra en liste, jeg har lavet, så jeg har ikke haft nogen indflydelse på de heldige vindere

Jeg er så stolt over at Sidsel spurgte mig om jeg havde lyst til at bidrage - og hvis hun vil have mig med en anden gang, vil jeg ikke tøve med at sige JaTak!

Og så vil jeg gerne sige tak til mine yndlings-Tanter for at donere 3 nøgler garn til denne Give-Away - og i dén forbindelse vil jeg nævne at du kan købe bogen hos Tanterne lige her, hvis du ikke vinder en af dem her. Jeg skal ned og have fat i den her, lige så snart det bliver mandag.

Og så har jeg taget et par billeder af mine to mønstre fra bogen, så I kan se "girafferne"... Jeg har flere projekter, jeg har forelsket mig i - og jeg glæder mig til at se hvad I finder på at strikke fra bogen.


Og vinderne?

Curlsen

Mette B

UniKarina

Hvis I alle tre vil sende en mail til juliazahle@gmail.com med jeres adresser, så sender jeg bøgerne i løbet af efterårsferien.
 

3 kommentarer:

unikarina sagde ...

Mon det er fordi jeg fejrer 2-årsfødselsdag på bloggen, at jeg vinder denne skønne bog? Jeg sender straks min adresse - så jeg meget hurtigt kan snuse i bogen, finde nye projekter til min to-knit liste.
Julie - jeg vil glæde mig meget til at se bogen.... flotte projekter du har med.

mette b sagde ...

Jeg glæder mig så meget til at sidde med bogen i hænderne og lave planer for vinterens strikkeprojekter. Dine ben- og fodvarmere skal jeg helt sikkert strikke. De vil være perfekte til gymnastik!
Hvor må det bare være stort at se sig selv som strikdesigner i en bog, jeg kan godt forstå hvis du er stolt!
Klem fra
mette b

Curlsen sagde ...

Juhuu! Sikke en fantastisk nyhed her på den første dag i min ferie.
Jeg glæder mig til at se bogen :-)

Min adresse er på vej til dig....