Pung

Nu er det ikke fordi jeg er den vilde disko-danser (længere). Joda - jeg elsker stadig at danse og en sjælden gang i mellem ender jeg på Boogies og shaker min røver til den lyse morgen. Men for det meste nyder jeg at sidde nede på 4-Tallet sammen med en flok af mine yndlings-personer og nyde en godt skænket øl og en lille skål ølpølser.

Denne lille pung ligger perfekt i tasken. Der er plads til det, som der skal være plads til i en normal pung - alle ens kort, penge og en mobiltelefon. Desværre kan jeg ikke huske hvor jeg købte mønsteret, men mener det var på en bod på et eller andet marked. Jeg har også lige nu forlagt mønsteret, men mener at huske det hed noget med Amanda et-eller-andet.

Den er strikket op i Drops Nepal på pind 4 - først fik den en tur sammen vasketøjet på 40 grader, men det var slet ikke nok, så den fik en tur alene i maskinen på 60 grader, hvilket var helt rigtigt.

7 kommentarer:

Lin sagde ...

Flot og laekker.

natteravnen sagde ...

hvor lækker, og så i lilla *mums*

Lena

Pilar sagde ...

Very cute Julia, hope you remember where you got the pattern :)

1funkyknitwit sagde ...

This is too cute - LOVE IT !!! :D

Zarina sagde ...

Rigtig fin pung, og den linger rigtig meget noget fra amanda-m, min helt personlig yngels butik. http://amanda-m.dk/group.asp?group=229

Taxastrikkeren sagde ...

Hvad er ølpølser? Pølser med øl i? Pølser til at spise til øl?
Pungen er fin fin - skal der ølpølser i den? ;-)

Julia Zahle sagde ...

Zarina - JA!Det er der! Godt - nu ved I hvor den kan købes!

Taxastrikker - det er pølser - jeg ved ikke om de putter øl i - men de smager FANtastisk!!! Og jeg skal da ikke afvise, jeg putter ølpølser i...