That's it!!!!

Ikke flere garnkøb til mig, før de her er brugt.


Jeg burde faktisk sætte mig selv i skammekrog for overhovedet at købe dem....


Published with Blogger-droid v2.0.3

11 kommentarer:

Sidsel Sangild sagde ...

Til fjappelapper?

Signe sagde ...

OMG, Julia. Hvad ER det?!

Kirsten sagde ...

De ligner min hund! Cirka samme størrelse, pels og farve:-)

Fruen sagde ...

Uha lad det gå hurtigt....ellers prøv: 2 pinde med "pels" 2 pinde med uld indtil ønsket længde og så frynser ved enden. Mine piger ønskede sig for mange år siden en vams og fik det! Den var såmænd bare pink/lilla og egentlig sød til den størrelse;-)

Hilsen Kis

dqpage sagde ...

De ser da ellers flotte ud. Hvad vil du lave af dem?
Hilsen mona

Unknown sagde ...

Hej Julia
Nu skrev jeg jo til dig for noget tid siden og ønskede at din skønne Nessie havde en hæklet lillesøster, da jeg ikke duer til at strikke ;o) Jeg besluttede mig for alligevel at gøre et forsøg med strikkepinde og garn. Og det lykkedes sørme uden større kvaler og Nessie bor nu også rundt om min hals jubiiii. Endnu en Nessie er allerede på pindende. Tusind tak for en skøn og let forståelig opskrift.
K.H Betina

Julia Zahle sagde ...

Sizzle og jer andre - det var tiltænkt som den piggede del af et par vanter, der skulle ligne pindsvin. Til pigerne, selvfølgelig.

Betina - Dejlig læsning!!! Nessie er nemlig ikke svær - man skal bare lige igang. Godt gået!!!

Pernille sagde ...

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at den der skammekrog, der havner du helt naturligt, i det øjeblik du sidder med garn og pinde mellem hænderne....

Stakkels dig :(

Julia Zahle sagde ...

Damen i garnbutikken måtte sikkert ud i baglokalet og fejre salget med en lille én, da jeg var gået. "Ja! Endelig kom jeg af med det lort!"

Berit sagde ...

Så engang en ældre dame komme ind i en garnbutik iført sokker og pandebånd i lignende garn, og naturligvis for at købe mere at samme. Ja, smag og behag er forskellig...

(Skal dog indrømme at et enkelt nøgle i sort er anvendt her på matriklen - det egner sig fantastisk til at strikke edderkoppeben af - sådan rigtig lodne :-))

Eline sagde ...

Gys! Men bikini-top og bund ville være et godt bud. Fnis.