Jamen, er det ikke tyve kilo???!!

Jeg har lige fundet ud af at jeg har befundet mig i en underlig tankeboble, hvor jeg troede jeg stadig manglede 20 kilo for at være "normalvægtig" i bmi-forstand.

Så giver det mening, når folk har reageret ret voldsomt på mine ord.

For jeg mangler da kun 13,8 kilo endnu.

Jeg har selvfølgelig en liste til jer over ting, jeg glæder mig til, når jeg er færdig:
  • At vide hvilken størrelse jeg bruger. Lige nu må jeg tage op til 4 størrelser med ind i prøverummet, for jeg er ikke sikker på hvilken af dem, jeg kan passe.
  • At kunne tænke normalt. Slankekuren fylder utrolig meget i mine tanker. Jeg ved godt at (de fleste) normalt slanke mennesker tænker over hvad de putter i munden hver dag, men den der konstante overvågning/tankevirksomhed, der følger med at skulle holde øje med antallet af kalorier i hver eneste mundfuld glæder jeg mig til at sige farvel til. At kunne spise normalt, åh hvilken fryd.
  • At strikke den ene trøje efter den anden, som jeg kan passe i årevis. Tro mig, jeg har lister på lister på lister over toppe, cardigans og trøjer, jeg ser frem til at fremelske med garn og pinde.
  • At kunne strikke en let trøje med blot 300 gram garn.
  • At være normal. Altså i vægtmæssig forstand.

5 kommentarer:

Fru Knudsen sagde ...

Du så pæn og glad ud, da jeg mødte dig fredag. Godt gået!!
Tak for dine link, til vendestrik, som vi vil afprøve på tirsdag.
Hyggeligt at møde dig "live"

Gitte sagde ...

Godt gået,du er bare så sej

Tine sagde ...

Du er simpelthen så sej!
Og selvfølgelig mangler du da ikke 20 kilo!!
Så ville du da ende med helt at forsvinde :-)

marion sagde ...

Det er så skønt med disse lister og kender alt til, hvad du snakker om, desværre er jeg en af dem der skal tænke 10 gange før jeg putter noget som helst i munden ellers går det galt og det er det jo så igen, men jeg må da bare starte forfra endnu engang og bliver vildt inspireret af at høre om din liste sådanne en vil jeg også lave, så kan det da være, at jeg kan tage mig lidt sammen ;-)

Charlotte sagde ...

Det er godt gået Julia. Selv har jeg kæmpet med 40 kg i årevis. Af og til lagt 10, men ak. Lige nu arbejder jeg med en personlig plan om at lægge 1 kg om ugen frem til min datters studentereksamen....det ville pynt både på mig og humøret.