Slap dog af!


Jeg kan tilsyneladende ikke slappe af, når et kamera er rettet mod mig. Jeg bliver frygtelig besvidst om mine lemmer, især mine arme - men jeg kan smize, kan jeg! (OBS! Jeg refererer til punkt 1 og 3).

Ja - det var vidst på tide at vise (noget af) mit nye "jeg" frem her på Aalerusen. Men jeg er vel lige som så mange andre, når det kommer til at se billeder af sig selv. Jeg er ikke vild med det. Jeg ser først alt det, som ikke er godt - og glemmer at fokusere på det gode, det smukke. Og i dette tilfælde - de 45 kilo, der ikke er der.


Toppen er oprindelig fra Knit.1, et blad jeg har haft liggende i tusind år. Siden 2009, for nu at være helt præcis. Jeg kan selvfølgelig ikke huske alle de krumspring, jeg lavede for at den skulle kunne passe mig, men lige nu ser den ud til at passe meget godt, trods de mange kilo til forskel fra da jeg begyndte på den, til nu.

De åbenlyse ændringer er at jeg har strikket korte ærmer på. I stedet for at lukke af, har jeg bare fortsat med at strikke udtagninger som raglan - men den intention om at strikke 3/4 ærmer på. I mellemtiden kom jeg til at kede mig voldsomt med ærmestrikningen og jeg besluttede for et par dage side, at nu skulle den være færdig!

Så har jeg strikke en helt almindelig 2x2 rib på nederste kant (og på ærmerne) i stedet for bukket kant, som opskriften foreslog.

En anden detalje er at jeg i stedet for vendepinde over busten - har lavet udtaginger på forstykket ved at strikke i forreste og bagerste lykke af hver anden maske. Tror det var meningen at den i bullen skulle have været med udtagninger, så den blev mere A-facon-agtig - men i takt med jeg tabte mig, er jeg gået væk fra den idé. Idéen til udtagningerne fik jeg fra denne kjole. Det var før, jeg fandt ud af at strikke vendepinde, som blev næsten usynlige. Jeg er dog ikke sikker på, jeg ville gøre det anderledes en anden gang, for det giver et fint feminint præg, med udtagningerne. Lidt flæset uden det bliver for meget.

Hvis du vil vide hvor du kan skaffe mønsteret fra, kan du se projektet her på Ravelry, der leder dig videre til hvor du kan købe opskriften.

Garnet er en bomuld/rayon-blanding, der har været rart at strikke i - købt hos Käthe i DAD for lang, lang tid siden. Hendes forretning er desværre lukket nu. Garnet har et skønt spil mellem den matte bomuld og det blanke rayon og bliver strikket pænt op.

Men ind til næste gang, jeg får noget færdigt, skulle jeg måske blive lidt bedre til at slappe af foran kameraet. Det andet er jo lige til at myoser af at se på...22 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Hold da helt op den er flot, og du behøver ikke være nervøs foran kameraet...du ser brandgodt ud.;)

Ellen sagde ...

Smuk top på smuk model.Der er godt nok sket noget siden vi var på Fanø. Godt gået.

Ulla sagde ...

Smukke dig i flot strik .... WOW

kaosmor sagde ...

Tillykke Julia, sikke en bedrift. Du ser super godt ud, det gjorde du jo også før, men man kan se du stråler :-) Hot Mama!!

Angelina sagde ...

Du ser som ALTID fantastisk ud :) Og så husk lige at du har en veninde der er fotograf, der sagtens kan få dig til at slappe af - hvis det bliver nødvendigt :)

Angelina sagde ...

Du ser som ALTID fantastisk ud :) Og så husk lige at du har en veninde der er fotograf, der sagtens kan få dig til at slappe af - hvis det bliver nødvendigt :)

Camilla sagde ...

OMG! What a smize!! Du har ret, smize, det kan du fandeme, og så er alt det andet ligemeget, altså om man så ikke er helt perfekt og åle tynd!! Tillykke med at du har smidt 45 kilo!! Aalerusen bliver åle tynd....

Godt gået!!

Sidsel Sangild sagde ...

Hvor klæder det det godt både blusen og de - 45. Smasklækker er du .-)
Jeg har siddet og lavet en masse af den slags udtagninger, men synes ikke de bliver helt usynlige - du strikker ret i forreste og bagerste? Eller strikker du ret i forreste og drejet ret i bagerste?

Hygge-Strik sagde ...

Du er bare tæskelækker og et stort tillykke med de 45 kg....som du ikke har mere....godt gået :-)
Søde bluse du har strikket.

Penille Hjortnæs sagde ...

Hvor ser du bare brand godt ud! Og blusen er også flot... ;o)

Sarah sagde ...

Du ser top lækker ud! Og smuk smuk strik!

christunte sagde ...

Superflot bluse! Og med smukt indhold. Rigtig god ide med ærmer.

Marianne sagde ...

WHAU, whau, Whau....både til blæusen og det der er indeni :-)

Line sagde ...

Wauw Julia, du ser FANTASTISK ud! Virkelig!!

dqpage sagde ...

hvor er det bare en sød bluse
og den klæder dig rigtig godt.
Du ser godt ud på billederne - ingen grund til alle de forbehold ;o)
hilsen Mona

Henriette sagde ...

Du ser skøn ud! Punktum!
Og fin ulo du har på håndleddet. Min datter har en harpunspids, som betyder rigtig meget for hende. Gode, stærke symboler:-)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

piiiiiiiiift, pift, piiiift!!! Hvor ser du bare godt ud!

Helle K. sagde ...

Du ser fantastisk ud :)

Erika sagde ...

Wow, slap du bare helt af foran kameraet, for du er meget smuk.

M sagde ...

Hvor er den fin! Du ser godt ud,Julia.

Trikada sagde ...

Tre bela

Sylvia sagde ...

Du ser da bare fantastisk ut!!!
Og din bluse sitter som et skudd!