Post GribGarnet-depression

Jeg er vel hjemme efter Grib Garnet.

Jeg er stadig høj fra garn-dampen og fantastisk samvær med alle I skønne strikke- sy- hækledamer.

Jeg havde en masse dygtige kvinder til workshop, de hang i og lærte en masse nye ting - og på trods af stor koncentration, var der også tid til sjov og grin. Jeg synes stadig det er sjovt, at så mange ellers snakkeglade strikkedamer, kan sidde så stille i så længe.

Der skal også sendes et stort TAK ud til arrangørerne af Grib Garnet, jeg tænker mig, må trænge til en masse hardcore nusning efter at have stablet så godt og velsmurt garn-maskineri sammen. Mine kursister roste hele arrangementet til skyerne - det samme gør jeg. Hvis I inviterer igen, så kommer jeg! Jeg kommer nok også, selvom I ikke inviterer...

Jeg var så heldig, at der kom en sød fotograf og tog et billede af mig midt i min workshop - her er linket til artiklen, der blev bragt i MJA.dk.

Som alle de andre skriver, må der flere poster til, og jeg har et par stykker i støbeskeen og for jer, der ikke kan få nok af workshops, eller ikke nåede at være med til Grib Garnet, er der til september endnu mulighed for at workshoppe løs til Strik Brande Glad, se oppe i Workshop-fanen.

4 kommentarer:

Lydert sagde ...

Sikke et flot billede af dig i MJA og ganske glimrende artikel

IF Stjernen sagde ...

Du ser blændende godt ud!

Unknown sagde ...

Tror vist det eneste der virker er noget mere garn. Og strik...? ;-)

Tine sagde ...

Jeg siger mange tak for en dejlig workshop :-)