Smuk, smukkere...

Så blev mine troldebørn 4 og 6 år. Der er præcis 2 år mellem dem - de fik hinanden i fødselsdagsgave og det er som altid sjovt, når folk finder ud af de har fødselsdag samme dag, men uden at være tvillinger.

Ellen lagde ud med at fortælle hun synes hun er vokset 7-8 cm natten til d. 6. juni, hvor hun blev 4. Ivalo synes kun hun havde vokset små 5 cm.

Ellen fik en ny cykel mens Ivalo fik en Nintendo DS. Ja, de fik også en masse andet - og en masse tøset.

Om eftermiddagen skulle vi til forældremøde på Ivalos skole. Det første møde, hvor hun mødte sine nye potentielle klassekammerater, hvilket var meget spændende, eftersom vi valgte at beholde hende i børnehaven, der lå i samme distrikt som vores gamle lejlighed - hun kender derfor ikke de andre børn, hun skal gå i skole sammen med. Heldigvis var hun i fuld gang med at lege allerede 30 sekunder efter vi fandt legepladsen og det var en god oplevelse for os alle 3.

Det er så vildt, at hun skal i skole. Jaja - det kommer ikke bag på mig, at hun skal i skole, men jeg synes stadig det er et øjeblik siden, jeg tissede på graviditetstesten og fandt ud af jeg var gravid dengang i Oktober 2005.

2 år senere kunne jeg så konstatere at jeg var gravid igen - og efter det første møde med jordemoderen kunne jeg grine lidt af hun mente min termin var på Ivalos fødselsdag. "Jaja, det sker jo alligevel ikke", grinte Christian og jeg sammen.

2 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Nårh, tillykke med de søde piger :)

Tina sagde ...

Forsinket tillykke til dine skønne piger :) Det er sjovt de deler fødselsdag... sjovere end at min datter og min mor deler fødselsdag :) Selvom min mor var svært stolt af at få sit første barnebarn i fødselsdagsgave ;)
NØJ hvor tiden bare flyver.... 4 og 6 år! :)