Craigellachie

... Og om at udtale det korrekt. Det eneste, jeg kan sige er, at det hjælper hvis man har fået en dram eller to.

Var et smut på bryggeri i Fraserburgh, hvor vi fik smagt en masse dejlig øl hos BrewDog, inden vi endte på meget hyggeligt værtshus. Fraserbugh er en lille flække, hvor selv de lokale undrede sig over vi var der. Kan dog varmt anbefale stedet; mest på grund af BrewDog og de venlige lokale, der er flinke til at tale meget langsomt.

I går landede vi her i Craigellachie, rundede Aberlauer distelleriet og i dag bliver det en stille dag med kun et planlagt distelleri. Til gengæld lagde vi ud med "whisky breakfast", så er stilen ligesom lagt.

Selskabet er, som forventet, absolut skønt. Der er dog nogle amerikanere, der mener, jeg fortjener en masse uld i gave som ene kvinde i selskab med 5 mænd. Jeg kan dog ikke klage, har eneværelse og har en hyggebrandert på hele tiden.

Er ikke stødt på nogle åbne garnforretninger endnu, men der er planlagt et besøg på et cashmerespinderi, så mon ikke jeg får styret min lyst?

Er hidtil kun stødt på venlige skotter, glade turister og en enkelt skotsk drag queen, der gav show på hotellet.

Jeg kan ikke klage.

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Rennies har spinderi i Milladen, som ligger i Aberdeenshire. Jeg var der sidste år, og der var masser af lækre uldgarner... Kan anbefales. Adressen kan du se på www.rennie.com
Jeg var i Skotland i weekenden, men besøgte ingen garnbutikker, kune et enkelt whiskydistilleri. Dejlig tur.

Gitte K sagde ...

Misunder dig, der er alt for længe siden jeg sidst har været i Scotland.

dqpage sagde ...

Er du i Skotland ?
De har masser af garn. Du render nok på noget :)
Hilsen Mona