Vinder af Newsprint Cardigan af Laura Zukaite

Vinderen er Fru Knudsen fra Strikketøjet. Tillykke med det - send mig en mail på juliazahle@gmail.com, så sender jeg dig rabatkoden til opskriften, som du kan få via Ravelry.

Jeg er så rastløs for tiden. Det er som om alle mine hjerneceller vil hver deres vej og det kan mærkes ud i kroppen. Jeg farer frem og tilbage og kan ikke finde ro. Rejser mig uden at vide, hvor jeg vil hen. Det er ret sært og jeg er lidt træt af det. Måske det vil hjælpe, hvis jeg får mere struktur ind over dagen;  en liste, en plan. Helt konkrete punkter.
  • Oprydning - et rum ad gangen.
  • Rengøring - hele huset.
  • Forretningsplan. (gulp!)
  • Aftensmadsforberedelse.
  • Tøjvask.
  • Lave blommechutney med vanille og chili.
  • Måske strik, hvis der bliver tid.
 Billederne er fra gårsdagens besøg i hos Lille Røde Ruth. Mine skønne døtre, helt fedtede ind i blommesaft og jord.Vi fik en ordentlig spandfuld blommer med hjem, som skal blive til grød og chutney. Det er så rart derude, i "kolonien", som Ivalo kalder det.

 
Ivalo hoppede og hoppede - hun er blevet så lang og stor og jeg må være ærlig, jeg kan slet ikke følge med. Hun er pludselig blevet et skolebarn og stortrives i SFO´en. Hendes første skoledag er lige om lidt. Huhej - det går for hurtigt for mit moderhjerte. Men hun er SÅ klar.
Ellen er ved at finde sin egen plads i børnehaven efter Ivalo ikke længere er der. Det var lidt svært for hende i starten, men nu glæder hun sig igen til at komme derned. Der er kommet en masse nye børn - og Ellen fortæller glad om hendes bedste venner, som vidst nok er dem alle sammen.
 

Her er et billede af Søren i vesten. I kan måske fornemme, hvorfor jeg syntes den så så lille ud? Men der kommer jo ribkanter på og så skulle det gerne passe over skuldrene.

4 kommentarer:

dqpage sagde ...

Nej hvor er det FEDT for Birgit ! tillykke til hende :o)
fine billeder.
Det er godt at få afløb for den rastløse energi gennem en ordentlig dosis praktiske ting :o)
hilsen Mona

Susanne sagde ...

Få du lavet den forretningsplan.... det er vist den "der støjer" :o)
Kh
Susanne

Natalia Packert Andresen sagde ...

Åh, Julia, hvor jeg kender din fornemmelse af at hjernecellerne har så travlt at de lever deres eget liv, det er på én gang spændende og frustrerende, og jeg plejer også at lave lister, og har altid: rengøring, tøjvask, strygning på listen, for det giver glæde, når det kan krydses af, men til gengæld skal de jo ofte ordnes igen inden resten er krydset af, så jeg griner altid lidt af mig selv, når jeg skriver dem på, for det er jo ren sisyfos arbejde.... God arbejdslyst, så vil jeg slide med min egen liste...

Anita L Hansen sagde ...

Uh lister er rare og jeg selv laver alt alt for mange tror jeg er lidt skabsautist. Ja ens børn bliver alt for hurtigt store og uafhængige men heldigvis bliver der ved med at være ting man kan glæde sig over