Hey - jeg kan huske koden!

Så - der er blevet strikket lidt. Meget lidt, faktisk. Her er en hue. Meget varm - strikket i to tråde - en af mine egne håndfarvede, og en tråd håndfarvet merinolace, jeg ikke kan huske navnet på. Pind 4 og 5 - først kanten, der er strikket dobbelt og så har jeg taget masker op langs lænkekanten til pullen.

Nemt og hurtigt projekt - i en tid, hvor meget synes langsommeligt og lynhurtigt på samme tid.


Ellers er jeg ved at falde på plads i den nye lejlighed. Jeg har sat lampe op - fået hjælp fra fantastiske venner til flytning og pigerne og jeg kan godt lide at være her. Jeg elsker mit nye, lille hjem - også selvom min nabo har et stort, fint, blinkende "ÅBEN"-skilt i kældervinduet. Pigerne trives - og når de er kede af det, er de rigtig gode til at fortælle om det, på den måde, som sådanne to tøser på 4 og 6 gør det.

Jeg er single. Og nyder det. En gang i mellem keder jeg mig, men det er nok fordi jeg har valgt ikke at have TV og fordi jeg har strikket så lidt. Nu har jeg opdaget Netflix og en glemt kasse med uld nede i kælderen, så jeg er kørende igen.

Jeg er færdig med at tabe mig. Har været vægtstabil i 4-5 måneder nu - og er nu indgået i næste fase, hvor min (nye) læge skriver min vægt ned, når jeg er til blodprøvetagning med henblik på jeg måske skal have fjernet lidt hud, når tiden er til det.


Jeg har shoppet og shoppet tøj - for det meste i de fantastiske genbrugsforretninger, vi har her i Odense - for jeg har fået en masse gode tips til at klæde mig selv i de rette størrelser. Jeg er en størrelse 38. En sjælden gang 36 og lige så sjældent en 40. Ret skønt.

Men - lige om lidt ender jeg i fjernsynet. *gulp* Noget med en make-over og Trinny og Susannah - og det hele er ret overvældende og var en vidunderlig oplevelse, jeg både frygter og ser frem til at se mig selv tude på national TV, hvor den skønne Trinny desuden lærer mig at sidde sexet.  Det var jeg åbenbart ikke ret god til...

Anyway - jeg føler igen, jeg kan trække vejret og er ved at få styr på de ting, der har holdt mig vågen om natten og zombieagtig om dagen.


10 kommentarer:

Linda sagde ...

Godt at have dig tilbage igen!! Jeg glæder mig til at se dig i Trinny og Susannas show, de er fantastiske :o)

anne sagde ...

dejligt du er på banen igen, og at du har det godt med dit nye liv.
MVH Anne

Gitte K sagde ...

Hvor er det dejligt at du er tilbage på bloggen , du har været savnet, men kan selvfølgelig godt forstå at der har været brug for en pause.

Dortheivalo sagde ...

Jaaaaah, du er tilbage. Dejligt og dejligt at høre, at du har det godt.

Camilla sagde ...

Hvor er det godt at have dig tilbage, mange tanker er gået din vej <3

ea-o sagde ...

Godt at høre fra dig igen. Jeg var faktisk inde og se optagelserne til Trinny og Susannahs show, men desværre ikke den dag du var med.

Anne sagde ...

Velkommen tilbage - det er dejligt at se dig igen. Du har været savnet.

TrineS sagde ...

Har tit været inde (forgæves) for at se om du var "klar" igen....Nu er du her....dejligt;-)

TrineS sagde ...

Har tit været inde (forgæves) for at se om du var "klar" igen....Nu er du her....dejligt;-)

Helle Marqvertsen sagde ...

Hej Julia
Jeg tilslutter mig også alle de andre, der har savnet dig.
Har tit været inde og "set" efter dig
Velkommen
Det er skønt du er tilbage
Hvornår ska du i tv og på hvilken kanal ?
Kh Helle