Tweed og lommetyve


Dette var faktisk det første sjal, jeg strikkede fra spidsen og op. Jeg ville have et kabelmønster på midten og en masse, masse rustik rillestrik på resten. Det perfekte rejsestrik, da alle kabler er improviseret - og formen er nem. Selv på en lang togrejse fra Odense til København, keder man sig ikke.

Til gengæld fik jeg stjålet min pung sidst, jeg var i København. Nede i Metroen. I kender sikkert til det bøvl, der med sådan noget - alle kort skal bestilles - og da det var lommetyveri, dækker forsikringen ikke. Øv. Godt lommetyve ikke har interesse i at stjæle strik også - så havde jeg været ude i The Ugly Cry.

Så jeg stod dér på Islands Brygge (Var selvfølgelig kommet med det forkerte tog og skulle skifte) og var så gal og ked på samme tid, at jeg græd. Fik spærret mit kort og ringet til dem, jeg skulle besøge; de hentede mig og så gik resten af min miniferie i København egentlig godt dérfra.

Vi tog blandt andet i Tivoli - det er egentlig også sjovt at tage i Tivoli uden børn - og jeg nød især turen oppe i Himmelskibet.

Nå, men dette sjal blev startet på turen derover - og færdiggjort 5 dage senere lige inden turen gik til Hovedbanegården.

Garnet er noget vidunderligt tweed - noget jeg har haft på lageret i 100 år, så jeg kan ikke huske, hvad det er, andet end at det kostede mange penge i sin tid... Vanvittig lang løbelængde, smukke nister og dejlig, dejlig blød om halsen. Jeg blev overrasket over, hvor stort det blev med kun 3 nøgler og pind 6.

Klassisk trekantet - en udtagning i begyndelsen af hver pind og kabelmønster efter humør. Jeny´s aflukning - et nemt, klassisk og rustikt sjal.

4 kommentarer:

Lykke sagde ...

superfint tørklæde :-)

Anonym sagde ...

Dejligt at du er tilbage på bloggen, det er jo fede ting, du laver! Har lavet din Nessie i efterhånden nogle versioner:)

Lisbeths Verden sagde ...

Veldig flott sjal, hilsen beth

Fuglemamma sagde ...

Så smart måte å kreere et nytt sjal på! Og så fint som det ble. Også så jeg nå plutselig at du har blitt blondine, det har jeg ikke lagt merke til før nå. Du kler det!