Symphonie

Dagen igår var god. Vi sov længe efter det overdådige bryllup og jeg var ned i Mosen sammen med en Forsker over en kop kaffe, snak og strik. Dejligt! Idag er knap så god, Ivalo har feber og er ved at gro en tand, så hun er et hængeøre. Det går nok alt sammen og dette er så en af de dage vi bare skal igennem og der skal kysses, nusses og trøstes meget.

Brylluppet var overdådigt - perfekt tilrettelagt, perfekt mad, perfekt lokation og romantik så det stod ud af ørene! Bruden var smukkere end nogensinde, gommen så stolt han var ved at revne og jeg tudede under hele vielsen - det var så smukt og der var bryllup for alle pengene! )( Og der var MANGE penge....! )

Bruden og gommen har god humor - dette bryllup var kombinationen af stil, klasse og humor i rette doser. Ingen platte taler, ingen platte sange (ingen sange overhovedet!), alt efter bogen uden det blev stift og kedeligt. I det ene hjørne sad en pianist og spillede uden det forstyrrede, og når man hørte ham, var det lutter dejlige noder og melodier der mødte øregangen. Det var overdådigt uden at være vulgært. Helt afstemt.

Kransekagefiguren


Der var kjoler et kongehus værdigt, smoking, kjole og hvidt og frisurer så man skulle tro hele Fyns saloner var kommet på overarbejde. Der var drømmebryllup på Hesselet, solen skinnede smukt over vandet, jeg var selv liiiige på nippet til at ønske mig et bryllup som dette. Det er dog ikke "mig" sådan et bryllup, men hvisjeg skulle gå "all the way" - så er dette bestemt at stræbe efter!

Menuen er et kapitel for sig:

Vine

2005
Sancerre
Domaine Balland
2004
Chardonnay
Louis Jadot
2003
Château le Castelot
Grand Cru
2003 Mufatto della Sala
Umbria
Menu
Symphonie af Fisk og Skaldyr
Spæde Salater
Vinaigrette
Aspargessuppe
med friske Asparges
Hønsesouffléboller
Grillet Kalvemørbrad
Forårsgrøntsager
Nye danske Kartofler
Kalvesky
Symphonie af Rabarber, Jordbær
og Chokolade

Det var en god dag!

1 kommentar:

Tina sagde ...

Aiii hvor ser de søde og lykkelige ud!!! :) Og det lyder bare som det perfekte bryllup... uh må de blive lykkelige sammen i rigtig mange år!!! :):)