God start

Jeg har stået i dampene fra ingefær-sirup i går.

Jeg kan godt lide lugten af ingefær - den er stærk, den er gennemtrængende og den "smager" godt. Om den så har den ønskede kvalmenedsættende effekt, er jeg ikke sikker på, men jeg vil absolut ikke kimse af den følelse af glad-hed og mums-hed den gør i mig.

Jeg har ganske enkelt skrællet og skåret en pakke ingefær i skiver, givet det en ordentlig tur i morteren og derefter puttet i en gryde sammen med lidt rørsukker, saften fra en appelsin og to citroner og ca. en liter kogende vand. Så har jeg kogt det op, siet ingefær-klumperne fra og stillet det i køleskabet.

Blandet i et halv-liters glas med MASSER af isklumper, et par teskefulde rørsukker, vand og frisk citronsaft - gør lykke på en mørk vintermorgen i familens selvskab.

Jeg synes faktisk den smager bedre end den nede fra Alibi....!

Idag skal Ålen til julefrokost med en flok gamle kollegaer. Jeg har besluttet mig for vi også skal hygge og smovse her hjemme. Der skal laves lidt julegaver, så jeg skal ned efter noget fingermaling og så vil jeg ikke fortælle mere, for der er måske en læser eller to her, der får sig en gave....

Til aftensmad vil jeg lave pandekager. På den usunde måde, de skal spises med flormelis og marmelade. Er lidt spændt på hvordan Ivalo reagerer på al den sukker, måske skal jeg forberede mig på en sukker-høj hystella.....? *G*

Dagen er startet godt og jeg har forresten strikket min første strømpe!

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Godt du har fundet dig en eliksir.

Mums pandekager på den usunde måde, det er desserten i morgen.

Rineke sagde ...

he! du skal da vise den strømpe frem.
Det lyder lækkert med ingefærsiruppen. SIkkert heller ikke tosset på en pandekage...

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det lyder som en hyggesmovseaften af de helt rigtige!

Tillykke med den føste strømpe ;-)

KH Karen S