Confection ll - my way!

Endnu en Confection (gratisopskift via Ravelry) er røget af pindene. Denne gang en lille række modifikationer:

  • Jeg har ændret udtagningerne i raglan´en til slå-om´ere og dermed også 4 ekstra masker fra starten.
  • Jeg har strikket den i Soon - fra Hjertegarn og det betyder pind 6 i stedet for pind 5. Dette har jeg ikke taget højde for i antallet af masker fra starten, gik bare ud fra Ivalo kunne vokse til at passe den, hvis den blev for stor.
  • Jeg har strikket den i striber - hvilket bestød en helvedes masse ender at hæfte, men det var ok - jeg kan godt lide at montere - monterings-Aage elsker at bo her. (Hæ, lært nyt "strikke-slang")
  • Jeg har lavet en udtagning i ribben rundt om "kroppen", da jeg frygtede den ville blive lidt træls at have på og så slap jeg for at lukke så løst af det ikke bliver pænt.
  • Ærmerne gå ned til lige under albuen, varmer uden at komme i vejen for leg og ballade. Jeg har lavet 3 indtagninger i hver side af ærmet, så det ikke flagrer - også så ærmet ikke kommer i vejen. Det har virket efter hensigten! Fedt!

Ivalo gider godt have den på, hun har allerede haft den på i vuggestuen. Jeg er selv ret glad for farverne, de passer godt sammen - dette rent tilfældigt, da det er lagergarn og jeg insisterede på ikke at købe nyt til dette projekt.

Denne sag er i øvrigt mit 3. færdiggjorte projekt i Ravelympics! Jeg har stadig en Frida-hat, men jeg giiiiider ikke rigtig de der 1x3 rib og så er der Bee-Fields, som jeg godt gider, men ikke er til at tage med ud, da der strikkes efter diagrammer og sår´n.

Jeg fortryder jeg ikke tilmeldte mig med en trøje (en idé jeg har) og et sjal (f.eks. Pi-Shawl) så jeg havde noget jeg kunne tage med rundt når jeg gik tur med Ellen. Hun falder typisk i søvn, når vi er på vej hjem og så kan jeg ikke nænne at vække hende ved at tage op - så bliver jeg nødt til at blive nede i byen.

4 kommentarer:

Irene Aagaard sagde ...

Yndig - det er lige det den er! Og du er fantastisk god til at sætte farver(frækt!)sammen, så det bare ser hammergodt ud.

Julia Zahle sagde ...

Tusind tak Irene!

HANNE sagde ...

Heldige unge ;)

Fru Knudsen sagde ...

Den er bare så smart, du har måske en oversættelse af opskriften, som du vil af med, for jeg kan mærke det kribler i mig for at strikke den, men det med de engelske opskrifter er ikke lige mig